Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

včera odpo jsem šla ze psama k rybníčku a zpět,tam jsem s něma pocvičila-Dafi poslušnost,Žeryk taneční a dom
    u rybníčku a po dědině se svítí-ale stejně su furt taková ve střehu-kde jde kdo ze psem/jede auto….tak furt čučím dopředu,dozadu,doleva,doprava…soustředěnost jak prase-rybníček je sice na konci dědiny-na jednom konci-ale od něj dozadu jsou zahrádky a ohrady s konma,a na dalěí strany jsou baráky/pole…prostě odvšad může jít někdo ze psem-takový rozcestí ze 4 cestičkama….
    jinak,já tím,že mám fakt často odpolední-tak ráno tu hlavní-větší vycházku mám za světla,na mezisměně taky ráno světlo,ranní-tak když přijedu kolem 3hod tak světlo stíhám,kolem půl páé jsou to zbytky,což většinou,když chci na volno proběhat psy,a bojím se po dědině-jako chodit,ne pouštět-to nedělám nikdy,
    a potmě v přírodě nechodím,tak pak jim ve vjezdu dám aporty/obíhání židlí a tak-blbý je,že jsou to zase nějaký cviky,za který Dafča vyžaduje pamlsky….
    i když dávám pamlsky na mikromilimetry a ne za každý cvik,jednodušší by to bylo ze psem co se odměnuje hračkou….-když furt řeším její hubnutí…
    no takže výhoda odpoledních je-že člověk má vycházky za světla a vyslí se-to je veškerá dvojí výhoda:-)
    PetraK- takže tě lituju velmi moc:-(((((,vůbec si nedokážu představit chodit potmě ze psama….,v tom léta obdivuju tebe i Fifi!!!
    no jstou výpovědí-popravdě-já fakt nevím po kom jsem tak hystrická-vždycky mě všecko sebere víc než ostatní lidi….
    a to víc jak tok žeru prášku,třičtvrtě roku chodím na terapice,čtu knížky….
    a nevím no…..nic moc…
    jako,to odpo jsem tam bečela zástupkyni na rameni-a ona-mám ho jít zabit?
    a večer mi dává lišty na cenovky-asi 6 jich bylo,svazek-a říká-na to máš na Martina:-))))
    je fakt,že ve středu se sešla na odpo fajn parta kolegůi vedení!
    ono je tam u nás jedn kolega,co umí mít někdy ty blbý propůvidky,+ta obecně kolegyně,co když ji chytne blbá nálada,tak je to fajn…
    ale ve středu odpo byla fajn parta!!!!
    ono je taky u těch odpoledních blbý,že blbý zprávy se člověk dozví před prací-to já to fakt většinou nějak rychle nezpracuju:-(((
    když by to bylo po práci tak je to jiný…
    jinak,teda ta středa byla jinak v pohodě-hodně jsme se nasmály,večer u úklidu,úkolů a tak,já su totiž strašně ftipná,prostě všrchno strašně shazuju,zlehčuju-úpně to hodím do extrému,nelogicky se směju fakt všmu a furt….-takže je se mnou pak dost sranda….
    no dneska už to bude dobrý
    Zlatko-tímto je mi to před tebou 2000tisíckrát blbý,že si dělám hlavu z takových věcí,když ty to vůbec nemáš lehký lehký!!!!!!!!
    dyt co si stěžuju,že,takže jo,du zalézt za roh a naliskat si…
    se před tebou dycky,dyckilinky moc stydím…..