Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Koláče má velkoproblém – nějak mi ta tma nejde pochroustat a to nejen teda pocitově ale hlavně při venčení – očko asi nějak nepobírá – hrozně mi vadí ty kontrasty, který hází jak čelovka, tak psí obojky /svítí, neblikají, vůbec nechápu tu blikací funkci, to je asi jen pro kolotočáře, nebo nevim/. Jako fakt se mi blbě letos pohybuje terénem, jsem tam nejistá – rozryto od prasat. Debilitní nějaký. Mně vždycky vadilo to světlo z čelovky – asi problém fakt toho tupozrakýho oka, ale teď jsem bezbranná jak batole. Venčení je utrpení mladýho Wertra teda. Polituje mě někdo?
Koupili jsme včera čoklidům nový pelechy, tak jsem zvědavá, až se nainštalujou do nový kůchně – jak z nich budou nadšený? Je to skorem jako gauč, každej ten jeden. Naducaný polštáře – celý je to rozepínací a pratelný (a hrozně drahý, popravdě, nikdá jsem neměla tak drahý pelechy a ani bych je osobně teda nekupovala, ale Brtnik propadnul asi nějakýmu pocitu, že je zapotřebí jim nějak vynahradit to provizorní bydlení, nebo co a rozparádil se), tak jsem zvědavá, jak si pohověj.A těšim se, jak se tam u nich ubytuju 😀 😀
O víkendu se začneme asi přesouvat do nový kůchně! Doufám.
Meleme meleme kávu?
Kimi díky za ten tip na stránky, asi tam pořídím nějakej ten vánoční dárek. Jen mi to překvapuje – ta káva na ledviny?
Zlatka
Germánskej éšop je dobrej – myslíš tohle?
https://www.nemeckyeshop.cz/
taky jsem tam nakupovala, jsou fajn.
Žije si tak trochu ve vlastním světě.
tohle mě moc mrzí 🙁 – myslím celý to, jak to s ním je, nejen to, že je ve vlastním světě. Musí to být hrozně náročný pro vás všechny.
černej čaj
losos v řece je šílenej 😀 😀 ale nebude dlouho trvat, vona se to doučí.
Mirka
ještě,že jsem nebyla často na kase,nemůžu se vvzpamatovvat s té Martinovi výpovědi
moc, a moc bych Ti přála, aby ses dokázala z toho vymanit.