Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
tak včera vycházka ze psama kousek mezi pole-chladno,mlha+přivolávačky xkrát na vyběhání,
dopo jsem proležela
pak ospo-byla jsem 4kasa-takže hodně vybalování,drogerka,alkohol a tak,
pak jsem se přestěhovala na dvojku kolem páté,ale do té doby jsem skro vůbec neseděla,což jsem byla ráda,nedopadlo by to dobře-do 11nácti do noci úklid a chystání akcí….
jsem teda byla jak duchem nepřítomná-musím pochválit našeho hl.vedoucího,který měl s náma odpolední a měl se mnou sv. trpělivost-jelikož jsem trošku perlila
-šla jsem si pro cenovku k jogurt-borůvkej
a za vteřinu jsem byla zpět-že chci ještě k jahodovýmu…-jsem to mohla vzít rovnou,že..
pak jsem odnesla dozadu k lisu polámanou lištu s cenovkou-a za chvíli,že mě shání šéf,že kde mám tu polámanou lištu?-a já-no u lisu-a jooo,on chce tu cenovku,ktrá tam byla,že?-no už si pro to šel sám….
pak mě chtěl pomoct u alkoholu-paleta s milionem krabic,pak další,já čučela do regálu,snažila se odhadnout,jestli se vleze merunkovice-bedna,nebo nic….
a šéf mi trpělivěl vysvětlil,že,když je na flašce namalovaná fialová švestka,tam to nemá hledat v regálu s merunkama-že švestka nevypadá jak merunka!
spokojeně jsem se na něj podívala,vzala ho za rameno-a říkám mu-no se mnou už to lepší dnes nebude….
ale tak….ještě,že jsem nebyla často na kase,nemůžu se vvzpamatovvat s té Martinovi výpovědi-hlavně neříkejte,že jste to říkaly….
spát jsem šla ve čtvrt na jednu v noci,
vstávala jsem po šesté-venku mlha a kolem nuly,
šla jsem ven s oběma psama,Dafině zaházet míček,dát ju za chvilku dom,a jít s Pavlou a s basendžíkem-vzaly jsme to kolem lípy,hájenky,cvičáku a dom
doma vyprat,sklidit prádlo,nádobí,pouklízet a ležet bylo mi blbě jak prase…
Nrinka jí prý líp…
je s váma dneska sranda-to já se nasměju už jenom v práci….
mám 2 dotazy-Denyky-co děláš když máš tu zvýšenou arytmii?
já to měla celý dopo a je to hnus-hodně rychlý bušení srdce-jak kdybys toho hodně uběhla,přitom ležíš+zimnice-nemocná nejsu….
Petrs01-jak dlouho může mít člověk neschopenku,když skončí v práci?
on má dál neschopenku,do konce rehabek,který bude mít tak do začátku prosince
Denny-jo gratuluju k zamilovanosti-já bohužel poslední roky jen jednou platonicky:-)…..