Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

JÁÁ SEM TO FČÉRA DOJELAAA, DOJELAAA TRALALÁÁÁ! Dobrý to bylo. Byl po cestě sice silnej ferkér – neboli pro negermanisty – byl silnej provoz 😀 – ale bylo to dobře, aspoň jsem si to vyzkoušela. Byla sem tak nejvíc soustřeďovaná, že víc to nikdo neumí 😀 😀 . Zvládla jsem i pitomce, co mi najel do cesty v zúženým úseku, kde neměl co dělat, nepřejela sem nikoho z toho velkýho počtu chodců v silnici /předělávaj tam chodniky a lidi tam tím pádem loncají po silnici/, zvládla sem dvě kolony a kdybych bývala byla v úplným závěru blbě neodbočila, bylo by to bez chybičky. ALE SEM ŠČASTLIVÁÁ, JAK SEM BYLA ČIKOVNÁ! Tak se musím pochlubit, nevadí?

černej čaj
    tak mam radost:)

jéé tak to je skvělý ale!! To Ti mocinky moc přeju a gratuluju. Já jsem právě uvažovala, zda Ti nabídnout chalupu – ale tam je to sice fajn, ale pro Tebe tak na víkend, dostat se někam, abys mohla výletit – musí Tě muž dopravovat a tos psala, že nechce, a on by tam na kolobce taky neměl jak a kde….. takže oplocený to sice je /otázka je, zda dostatečně pro vaše účely?/, ale asi to není úplně na dovču vyhovující?

mam to vysondovany do zelenyho 😀
    no ale vysondovanej zelenej vypadá bombasticky!! to je vyloženě uzavřenej dvůr, že jo? Tam to budete mít krásnový.

u nas neni rano protazeny cestou do prace skoro nikdy,
    mě překvapilo a potěšilo – hlavně tu první zimu, jak to u nás v naší ďurce bylo právě ošetřený ta silnice, opravdu musíme vystoupat z našeho údolí dost prudce nahoru, navíc serempentýny, les…. ale fakt dobrý. Uvidíme letos, loni se trošku pohoršili, ale furt to bylo cajk. Proti Prahé?? Krása. a chodniky nemáme 😀 tam neni co ošetřovat 😀

Fifi
    ale porad teplo
    a co dneska děfče? Je ti teplo? 😀 😀

Nova stara fenule, jinej rezim, reko atd, nervy ze vsech stran nejak asi pracujou.
    jo asi tak, to je taky pravděpodobný, ale paradox, když přišla Bubišková, fungovali jsme fšicí moc hezky, teď naopak, když si všechno posedalo, tak je to s ní takový složitý, ona je zase přetočená ve všech směrech. A popravdě, je to dost únavný -po těch sedmi letech.

sem ráno ve svý minibundičce pěkně mrzla a škrabalo se a zamrzla nám voda v hadici 😮 .už je to tady.

Ad to solení vs. kamínky – kamínky jsou sice hrozně bordelózní a než pak zaprší, člověk domů tahá hrozně prachu – v Prahé teda, tady už psi na zahradě ty tlapky oťapaj – ale přijde mi lepší kamení, než sůl.