Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
tak včera mezisměna-ráno ven ze všema 4 psama,vratama,kousek za zahradu,mezi pole,Žeryk hledej-ztrtil,Dafík jednou přinést míček a dom
máti,že se dnes odpo podíváme Norince do ltamičkyjako nevím co byjsme tam viděly,když nejsme veterináři-slintá,jedla by,ale nejde jí to
2 zákazníci–kecy,že vracím 40kč v pětikorunách,další chlap-5 kastlů-měl vyhřezlou plotýnku-takže nadzdvedávat mi to nebude-tak jsem vylezla,s třískáním jsem všchno vytáhla,vztekle s tím flákla o zem-protože chlap měl vcelou dobu de bilní kecy ze zákazníkama za ním-v jiným obchodě to nechcou,jenom tady….
tak at nakupuje jinde…
no furt děsně blbý kecy-no když se na to cítíte tak se s tím tahejte,já su nemocnj-chodím na rehabky-ku… co mi to jako připomíná???
no a chlapy za ním-štangle psího salámu mu taky rozmarkujte po jedné-měl totiž víc druhů piv,takže víc úřtenek-tak jsem důrazně řekla,že si tam může sednout místo mě,a že děkuju za radu,že mu taky nechodím říkat do jeho práce,co má dělat!
no nic,chodila jsem z kasy vybalovat,tak jsem tam naštěstí nebyla furt…
před půl sedmou jsem přijela,Martin,že byl před chvilkou ze psama,tak jsem jen sklidila prádlo,utřela prach,zametla+nádobí,zalila kvítka
večer jsem šla ze psama na 5 minut před vrata,
a hají
dnes ranní-ráno pečení+pečivo,pak kasa,vybalování,
po půl druhé jsem šla k Aničce na chvilku
ve 3 hodky doma,ze psama jsem šla kousek k lípě-tam v dálce někdo s velkým psem,protože se mě nechtělo přemýšlet,jestli je pes poslušný,nebo ne,a nechtělo se mě na polnačce míjet s teletem,tak jsem šla mezi pole směr ke křížku,ze psama jsem udělala revírky aportky-tak se proběhly+si začuchaly,pak ke křížku,
tam každýmu pachový čtverečk a dom…
Norince jsem nachystala jogurt s tvarohem a medem,ale papat to nechtěla,
máti říkala Martinovi,že už trochu jí,takže veterina padáááááááá,
mě z nich fakt mrskne
včera byl Martin na ortopedii v Brně,
rtg-na zádech nic,akorát má špatný držení těla,a má chodit na rehabky,má jich dest,dnes šel k ovodní a objednat si ty rehabky…
Denyky-VELIKÁ A MOC VELIKÁ,
PŘEVELIKÁ GRATULACE!!!!!!!!!!
JSTE BORCI-SKVĚLÝ,SUPER!!!!
jinak co se týká manipulace-s Žerykem bych taky mohla na výstavu-myslím pochopitelně voříšků a psů bez PP,jenže i na těchto výstavách psy prohlíží rozhodčí,nebo aspon když jsem před 20lety a něco byla s Kimem-v Plzni+2 krát Boskovicíh-to mu bylo-11 let,12,a 13 let,+2 výstavy s Duxem-tak psi se tam prohlížely,takže Žeryk má smůlu….prostě manipukace ee….
každopádně ještě jednou gratuluju a přeju at osobní změny vyjdou fajn:-)))
Černejčaj-tak s ubytkem veleblbý teda:-(((
no snad něco najdte….
Maya-moc hezky mě kvete Vánoční kaktus +fialky všechnymám jich šest,rýmovník valí,kaktus má další přírustek-tož to je to pozitivní
negativní-s Martinem jste měly bohužel-a fakt mě to před Vánoci dost sere…pravdu:-(
v práci to s ním ukončily,ted je na neschopence,pak má vyhlídlých několik prací,
protože u této mu stejně všichni doktoři říkaly,že to dělat nemůže…
což pochopitelně chápu….
tak si nejde něco,co bude moct dělat…..
tak ještě o perníkové chaloupce-bylo nebylo-byla baba Jaga,kostlivá noha,železný zub,a ta,jednoho dnes šla lesem a natrefila na takovýho jednoho chlápka…..a upekla ho v peci…..tak!