Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Maya
jako neco lepsiho nez plne vybaveny ubytko s dvoumetrovym nepruhlednym plotem za 350/os a psi asi za 50/os s tim,z e posledni roky sme psi ani neplatili? 😀
mohla sem sama vyrazet na dlouhy vylety hned z ubytka a taky severne od znacky je cip rybnika tam byli cesticky a to byl muz i sam ochotnej jit nekdy se projit s psama protoze stacilo 200 metru a uz byl u rybnika kde nebyvala ani noha a hlavne sem nemusela chodit pres celou vesnici nikde 😀
obepsala sem 3 ubytka zatim, co mi z mapy prisli ze maji plot, ale to jedno je 1800/noc a to je teda masakr narez, ale maji to tak blbe napsany ze sem tak napsala, kdyby to bylo za objekt nezavisle na poctu lidi tak je to mega drahy ale treba bysme se placli pres kapsu ale 1800/os by teda uz bylo fakt hodne neunosny… me prijde jako prijatelny ubytko do 500os a kdyby kilo na psa…
takze budu hledat a snad neco najdu… letos jedeme jeste do tech markousovic, tam je to super z hlediska ubytka taky, ale dost mi tam vadi to okoli, ze me vsude musi odvezt muz… + sou tam samy kopce takze to neni na kolobezku takze muz uplne nerad se mnou nekam chce jit…
https://mapy.cz/s/banesocesa