Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.
    To byl ale pjéhnej víkend, co ? Albertí? Hlavně byl dloooouhej . A já už pomaličku stěhuju věci do spodních skříněk linky! Ešče se někoikrát natřou ty desky a bude! Fčéra večer mě zaskočil Brtnik. Přijdu z mlžný procházky a měla jsem takovou vizi poklidnýho večera…………. ta se rozplynula po pohledu do předsíně, plný sutě – páč boural šlincy na életriku. Tak koště, kybl, a vynosit suť, pak vyluxovat, vytřít…….. tu hlavu si vobarvim halt jindá, no 😀 . Rozříznutej prstik se mi tak nějak zase rozšklebil, vyboulovatěl a místo je takový divně necitelný. Ešivá mi ten palec upadne sem kde? Ano, přesně tam 😀

Dennyky
    Ešče jednou mocinky moc velký gratulace, Maya má pravdu – lepší nový majitele jsi pro Aiďuli potkat nemohla, opravdu ji ocení. Je krásná, mocinky moc se povidla a svět to ví 🙂

Maya
    diky za fotky, ten budha je teda silenej 😀
    souhlasim – tetkon to na mě vyběhlo a dost mě to poděsilo 😀

Zlatka
    nakonec největší nadvahovec jsem já😂
    já se nechci hádat, ale dostala jsem se tam, kde jsem nikdy netušila že budu.Ble.

Mirka
    Máš to fakt těžký, jako by nestačil Martin, ještě jeho rodiče a přístup ke zvířectvu. O zákaznících nemluvě. Mrzí mě to, že musíš takovýhle věci řešit.
    Ad ta ochranka – kdyby plnila svoje povinnosti – což neplní, nemusíte mít takovýhle potíže, tak to prostě je. Jenže Ty s tím nic neuděláš, já vím. Jen mě štve takovejhle šlendryján.

Ad ty zimní, letní časy – se přidávám k čajdě. Protože prostě, pokud bude ponechanej ten zimní čas, bude světlo neskutečně brzo a tma jakbysmet. když člověk chodí do práce, ocení, že si ten den může užít a ne že má tmu brzo celej rok, nejen v zimě. To, že je nějakej čas je imaginárně stanoveno. A když už je ten letní zavedený – je prostě výhodnější, tak proč ho nenechat, když lidi furt musí makat jako barevný? Chápu, že někomu šíbování času vadí – mně ne prostě se ten den během dne posunou hodiny už třeba ráno a je to, tělo se podle toho sešteluje a fertig. ale proč bojovat za nevýhodnej zimní čas vůbec nechápu. Bude furt tma. Jen ráno bude světlo naprosto nesmyslně. Zato přijdeme z práce domů a za chvíli zase prt, stejně jako v zimě. To je výhoda?