Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.
    To byl ale pjéhnej víkend, co ? Albertí? Hlavně byl dloooouhej . A já už pomaličku stěhuju věci do spodních skříněk linky! Ešče se někoikrát natřou ty desky a bude! Fčéra večer mě zaskočil Brtnik. Přijdu z mlžný procházky a měla jsem takovou vizi poklidnýho večera…………. ta se rozplynula po pohledu do předsíně, plný sutě – páč boural šlincy na életriku. Tak koště, kybl, a vynosit suť, pak vyluxovat, vytřít…….. tu hlavu si vobarvim halt jindá, no 😀 . Rozříznutej prstik se mi tak nějak zase rozšklebil, vyboulovatěl a místo je takový divně necitelný. Ešivá mi ten palec upadne sem kde? Ano, přesně tam 😀

Dennyky
    Ešče jednou mocinky moc velký gratulace, Maya má pravdu – lepší nový majitele jsi pro Aiďuli potkat nemohla, opravdu ji ocení. Je krásná, mocinky moc se povidla a svět to ví 🙂

Maya
    diky za fotky, ten budha je teda silenej ?
    souhlasim – tetkon to na mě vyběhlo a dost mě to poděsilo 😀

Zlatka
    nakonec největší nadvahovec jsem já?
    já se nechci hádat, ale dostala jsem se tam, kde jsem nikdy netušila že budu.Ble.

Mirka
    Máš to fakt těžký, jako by nestačil Martin, ještě jeho rodiče a přístup ke zvířectvu. O zákaznících nemluvě. Mrzí mě to, že musíš takovýhle věci řešit.
    Ad ta ochranka – kdyby plnila svoje povinnosti – což neplní, nemusíte mít takovýhle potíže, tak to prostě je. Jenže Ty s tím nic neuděláš, já vím. Jen mě štve takovejhle šlendryján.

Ad ty zimní, letní časy – se přidávám k čajdě. Protože prostě, pokud bude ponechanej ten zimní čas, bude světlo neskutečně brzo a tma jakbysmet. když člověk chodí do práce, ocení, že si ten den může užít a ne že má tmu brzo celej rok, nejen v zimě. To, že je nějakej čas je imaginárně stanoveno. A když už je ten letní zavedený – je prostě výhodnější, tak proč ho nenechat, když lidi furt musí makat jako barevný? Chápu, že někomu šíbování času vadí – mně ne prostě se ten den během dne posunou hodiny už třeba ráno a je to, tělo se podle toho sešteluje a fertig. ale proč bojovat za nevýhodnej zimní čas vůbec nechápu. Bude furt tma. Jen ráno bude světlo naprosto nesmyslně. Zato přijdeme z práce domů a za chvíli zase prt, stejně jako v zimě. To je výhoda?