Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Zlatko-vím,kde je ochránce zvířat,ale veškerou keramiku kupoval Martin
popíšu jak to probíhalo-hroneček je na konci zahrady-v rohu,kousek od brány,z mých psů je tam jen Gerošek,2 pomníčky jsou dovezený z BK z rodného domu na památku,když se dům musel kvůli bratrovi prodat-už nikdo neměl na splácení hypotéky,-napřed to za bráchu dlouho platil tatka,poté co se brácha rozešel ze švagrovou,pak měl brácha dlouho neschopenku,přišel o práci,moc se kamarádil s pitím-a nebyly to džusy…,no takže před x lety v září došla smska,že musí prodat barák,za pár měsíců ho prodal,a mohl tam být chvilku v pronájmu,já tam mohla jezdit na 2 dny v měsíci s Gerem,a on měl Žeryka a kočku,
no jenže to nedělalo dobrotu-tatka furt nervní aby psi neštěkaly….
takže před sedmi lety,když u nás byl na Vánoce,tak u nás pak rovnou nechal Žeryka,kočku dal tetě a šel do nové fakt hezké ubytovny s celkem fajn lidma,
kde já mám vyjímku,že tam můžu být 2 dny v měsíci s Dafi
no k té keramice na hrobečku…
před x lety jsem šla k bráně a na hrobečku keramický červ-s kšiltovkou-říkám no tak vtipný,že,červ leze z hrobu
pak za pár měsíců k červovi přibyl šnek-hnědej-aby červovi nebylo smutno…
pak za pár měsíců-k nim přibyla hnědá housenka v baretu-menší-že je to jejich dítě…ehm-nebo je to taky červ…?no další keramika-číslo3
za pár měsíců-přibala kočka s ležícím spícím kotětem-že na hřbitově běhají kočky-bydlely dřív vedle hřbitova,tak to musí vědět,že…
za pár měsíců-havran-to jsem se tak lekla,že jsem zařvala nahlas…
no a jednoho dne,bylo nebylo,ale spíš bohužel bylo-čučím z vokna jak veze na kolečka něco fakt obří zabalené v růžové čisté!dece-říkám tatkovi-kterej u nás zrovna byl-co to tam táhne?
no táhl tam budhu za 1000kč….to jsem byla fakt už hodně nasraná….
za á-hrobeček přeplácanej jak svina,za bé-budha se tam hoooodně nehodil….
no a za pár měsíců usadil Budhovi do ruk malýho budhu-aby velkýmu nebylo smut no…
no a prášky v rodině beru já…mělo by nás je tam brát víc…:D:D:D