Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
tak milé děti,poslala jsem vám várku asi ????posledních podzimních fotek
+fotku našeho psího přeplácaného hrobečku-karamiku tam nakoupil Martin-nejšílenější je ten Budha-je ffakt obří
za mě by tam byly jen kytky a pomníčky….
ráno mě bavila Dafča-sedím u kafe,a ona zase zlobí-přeloženo-ahání,kde by co ukradla-následně by dělala,že to našla a chtěla kus snídaně….
tak dotáhla nesklizenou tašku na nákup,trubku od sáčku na rohlíky,co mám pro ni jako hračku,
a završila to tím,že stáhla se stolu otevřený tv program,který jsem si četla,
a na můj dotaz-vole,co jako děláš?
ho dotáhla přes kčsla na sedačku,a pak z rozjásaným výrazem-hele co sem našla na sedačce a s vrtichvostením valila s časákem zpět a cpala mi ho do ruk….jsem se řechtala jak blázen:D
no,pak jsme šly v mlze k hájence a okruh do lesa,kolem obrázku,k tomu pár cikcak cestiček,Dafi hopala po pařezech,Žeryk si běhal,na konci měl hledj-ztatil s míčkem-vyfotit se mě ho jak nese míček se zase nadařilo…-na to asi musí být foták,
mlha jak čert-jaá měla čepku,a vlasy co z ní lezly,byly úplně mokrý,
Žeryk dostal postroj z reflexníka prvkama,at je vidět,kdyby podél lesa jelo auto,Dafi mou vyrobenou šátko-to byl původně-vestičku-jsme měly kdysi v obchodě,je to spíš reflexní šátek na velký psi,ale když se k tomu dají popruhy,je z toho vesta,potakaly jsme 3 lidi,jink nikoho,psi se proběhly,
byla to ždibec delší vycházka,od hájenky jsme to pak vzaly zase dolů
to pak mimo les mrholilo,
no a šlo se dom,utřít psi-a narvt je po deku,
a já do vany
Černejčaj-Čárlíka máš pro to,aby jsi měla obří dobrý skutek,stejně pro to jak já Žeryka:D
Fifi-jééé to jsem nevěděla,že je MS kníračů!
pinč je boží…..ale,když na mě je to moc pidi a křehký….