Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
tak náročné 4 dny za mnou-myšlrno od pondělí do čtvrtka-jak mě volal šéf,že mám dojít na 11hodin,tak protože,byl 2 hodiny výpadek elektřiny-jákasi nehoda blízko či co,
takže bylo potřeba vybalit chlazené,a další věci-na jednáct jsme šli všichni z odpo,pochopitelně hodně lidí….
včer kolem půl deváté jsem vypadla a když jsem v mlze vypsychařená po 4 dnech-kdy akce-mlíko ve středu,do toho hodně lidí ve čtvrteka mezitím velký úklidy,+kromě pondělí jsme byly každý den z těch 4 dýl,tak jsem psycho vylezla nad dědinou,kde v husté mlze,že by se dala krájet a i ptáci chodily pěšky,tak v té mlze lítal pes na volno….
no to byla poslední kapka,takže jsem volala Martinovi,že pro mě bud dojede,nebo mi dojde naproti,ale že to sama neslezu,
on furt řešil,proč to nechcu slézt???
nakonec,jsem mu oznámila,že jdu zpátky dolů,řekla jsem mu toho po cestě trochu víc….takže k hudebce pro mě dojel otec s Martinem….
v pátek,že budu ležet a Martin bude dělat co mu řeknu….
takže ráno jsem šla ze psama-mokro,vlhko,poprchalo,a fakt děsný vlhko…
tk se přidala i Betty,šly jsme na chvilku,
většinu dne jsem proležela u filmu pro pamětníky,a u pohádek,a knížek,
odpo jsme šly ze psama ke křížku,kus dozadu mezi pole směr Kojátky a zpě,psi se proběhly,Žeryk v té vlhké mokré trávě válel sudy:D
k včeru jsem poklidila domek,uklidila andulkám
šla ještě chvilku ze psama před vrata na venčící destiminutvku
a hají
dnes ráno na 5-hlavní kasa,před tím pečení,fronty,jak kdyby bylo zavřený rok…
byla jsem ráda,když jsem po 12 hodině šla vybalovat cvhilku,a když jsem se chvilku poté šla počítat-volala jsem hlasitě do sluchátka-juchůůůůůůůůů,
pak jsem s prázdnou termoskou oznámila vedoucímu,že mám vypitý čaj,a to je čas jít dom:D
a šla jsem do zázemí-a on chudák chvílu zíral,a přemýšlel,jestli to jako myslím vážně???
no pak mě viděl vybalovat,tak zjistil,že vážně to nebylo myšleno,akorát když mě několikrát zastihl u lisu,tak se ptal,jestli se mě u toho lisu tak líbí?
a já mu řekla,že jo,že tam nejsou žádný lidi:D
no koupila jsem si liscenční dětský nákrčník-plyšový,+látka s jakémasi beruškama,před tím jsem měla dětský flísový s mikymausama,ale ten už je vytahaný moc,jinak mám 2 nákrčníky zimní pro dospělý,jedn je od Gapay,takový festovní,tak ho nosím jako čepicu,Bettyně jsem vzala oranžový reflexní obojek nylonový,a pádily jsme dom,teda Martin ještě nakoupil
včera dělal vývar,kuře,rýži,a pomazánku,dnes bylo kuře s kaší,
doma jsme po obědě,a narvání pračky šly ze psama ven-zase ke křížku,pak kus dozadu na Kojátky a zpět ke křížku,od něj dolů,směr dědina-po cestě 2 krát přivolávačka psů od Martina a k němu zpět,tak se proběhly,u rybníčku šly na vodítko a dědinou zpět,akže větší vycházka,kde se proběhly byla,
v týdnu,jak budu mít směny tak to bude zas pár metrů tam a sem…+cvičení…
doma jsem vyčesala Dfinu,Žeryka,zase válel sudy a byl jak čuně,
a Bettynu jsem vyčísla,vyčistila jí uši-nános bordelu,že by se jí tam mohly sázet brambory,a jak jsem jí stříhala chlupy mezi nihama,špinavý jak kdyby od kakání,jenže to by musela kakat tou dírkou v předu…
tak jsem na její pipince viděla zaschlý tmavý cosi….nevím co to může být????
pochopitelně-Martin at to řeknu máti,já jsem řekla,že na to seru-a on,no né co když ju to nolí,tak at o tom máti ví,asi o tom neví?!!!!
tak říkám,že na to fakt kašlu,a za chvílu přes okno-pod to říct máti-házel na terase Žerykovi…
tak jsem vylezla,říkám to máti-a ona,že to bude sledovat…..moje nervy-v práci debily…doma je to taky super…
no a s tím,že Norinka přestává jest-říkám-co jako s ní jet na veterinu?
a ona-to je zbytečný,když řeknu,že jí bylo 15 let,tak ju léčit nebude….,
se vole picnu……
no nic Dafi mi podála ponožky na pověšení….
jednou mě tady může podat i provaz….:-)))
no,máti,že se uvidí,jestli se Norinka nerozpapá,že tam s ní máme kdyžtak zajet…chjo,to je život to stáří….:-(((