Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

PetraK

černej čaj

ten tvuj nakup mi zas tak velkej neprijde, prave, to mi prijde jako takovej dejmeztomu normalni tydenni nakup.

no já tomu říkám velkej nákup, páč košík je plnej a prachů fůra pryč. zásoby doplňuju průběžně a plus třeba 1ks navíc, když je zapotřebí, nebo je i akce .

No ty rajčatový suchary, to asi nepůjde pro Tebe – bezlepkově- mají je v lidlu

https://www.google.com/search?q=raj%C4%8Datov%C3%A9+suchary+lidl&rlz=1C1GCEB_enCZ946CZ948&oq=raj%C4%8Datov%C3%A9+suchary+lidl&aqs=chrome..69i57.6759j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8#imgrc=YYS1tSltEebtuM

jsou žitno pšeničný 🙁 . ale moc dobrý, s bazalkou a rajčaty.

ty ale vychazis z toho ze 158 prijede a bude neco resit. nebude.

když je zavolám, přijet musí, hele je to opravdu o přístupu, prostě kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody. pracovala-li bych jako ochranka a někdo by dělal u kasy bordel, nakráčím tam a budu řešit. od toho mě platí, ne od toho, že stojím za pultíkem a čučim. Pokud PČR nahlásím, že tady zákazník vyhrožuje personálu, dostavit se prostě musí. A pokud se zákazník bude dekovat, nahlásím jim to, případně i spz auta, ať si ho dohledají, oni by si časem lidi hezky zvykli sklapnout tu svou nevymáchanou hubu. Je to čistě jen o tom přístupu.