Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

tak včerejší noc
    rodiče jsou přes noc u švagra-nejmladší vnouček má rok
    jejich psi u nás….
    při každým šustnutí letěli ke dveřím-jestli se jim nevrátily rodiče/pánečci
    já šla spát o půlnoci,vedle na sedačku-Dafinu vedle sebe,Max v nohách-ta složená sedačka zas na tolik psů není:-((,Žeryk v pelechu,Betty u Martina
    o půl paté jsem šla dát prát prádlo,protože mě fest bolely ruce a nemohgla jsem spát,přestěhovala jsem se vedle i se všema psama-krom Maxe,Žeryk včel,kdykoliv se někdo pohnul…
    Max si lízal tu nohu co si ju furt líže…
    Martin pak psy vykopal k rodičů….
    vstala jsem ve čtvrt na osm,s Dafi pověsit prádlo,nakrmit andulky posbírat psi a jít do mlhy….
    mlha fest….mohla jsem udělat fotky-psi v mleze-tipujte,kolik je am psů???jako páteční hádanku:D,
    ale s čím dál víc hluchou Betty jsem se nechtěla pachtit-s focením jako,šli jsme vratama předem,naštěstí na zastávce nikdo,
    šli jsme kousek k hájence stylem krok-stojím,krok-stojím-krok-stojím…
    furt čuchaly,kakali,čuraly…..uf….
    no pak jsem to vzala kousek k lípě,psy rodičů jsem posadila a Žerykovi udělala hledj-ztratil s plyšáčekm a klíčem od domu-tak to donesl-i když štěrchající klíč ho nervil:D,ale nebyla hračka,tak co,život není peříčko:D
    Dafi hledj-ztrtil s tím stejným,pak jsem jí oslíčka s klíčem párkrát zaházela do kopečka,odměnila sedící psy a šly jsme dom….
    PetraK-no,když by tam někdo dělal nějakej fest problém-scénu-tak by mohl zavolat policajty,případně kvůli krádeži-to zavolá určitě,
    ale jinak co?pravomoce fakt nemá žádný,
    a kdyby měl vyhazovat každýho kdo se chová velmi nevhodně….
    prý to bylo v Kyjově to stejný….
    a jinak-TEDA U VÁS VELKOZÁZRÁK,ŽE JSTE SI VYRAZILY SAMI 2 BEZ PSŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ,
    JAKO CHÁPU,ŽE PŘI VAŠEM PRACOVNÍM ZÁPŘAHU NA TOHLE NENÍ ČAS/PROSTOR-ALE TOTO JE BOMBA,ŽE SE VÁM TO POVEDLO-MOC VÁM TO PŘEJU!!!!!!!