Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Neuvěřite!!! neuvěřííííteeee!! My šli včera odpoledne do kafárny u nás ve vesničce! To byla taková krása! Brtnik nejdřív utíknul s ohařema ven sám (což nakonec bylo dobře, udělali si velkovýšlap a on si vyčistil makovici) a pak přišel a říkal, že by bodlo pívo. To ovšem doma nebylo. Mohla jsem pro něj dojet, ale navrhla jsem, že skočíme dolů a bylo to výýýbornýýýýýýýýýýýýýý!! Čokle jsme tentokrát nechali doma, byli jsme tam skorem sami, jen nějací tři pánové, bylo tam ticho, útulno, svíčky, tichá mjůzik a……….. a nic. Jedno velký nic, který nás vobalilo a bylo příjemný.Tooo bylo něcoooo!! Já si to děsně užila, oba jsme si to užili. Ach jaj jejdááá, to se mi to líbilo.!

čajdo – to je dobře, že šéf zavolal a slyšel tě, aspoň se nebude divit, že nejdeš hned do prasé a já doufám, že fakt z tý postele ven nepolezeš, s tím dle sráčem nejni legrace, tak si to užij v peřinách, v teple, a dej tělu čas zregenerovat, odpočívej pak u počítadla třeba, čti si, nedělej nic.

s tou ochrankou v obchodě úplně nesouhlasím, nejsou tam jen kvůli zlodějům, když tam takovejdle vometák prudí, stačí aby přišel a sdělil dotyčnému, že pokud se nebude chovat slušně, buď půjde ven dobrovolně, nebo to půjde jinak – stačí zavolat policii. Nákup se nebude markovat, dokud se nebude chovat slušně, pokud se mu to nelíbí, může odejít.

Zlatko držím palce, ať už Tě to pustí a můžeš fungovat.

Mirko – vy tam fakt máte stádo hovad, to není možný.