Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Maya
simkartu bys mela dostat v takovejch vylamovacich plasticich, teda bude mit velikost te puvodni stare sim a vylomis ji z jednoho kousku plisku (sim), zbyde ti mini sim a kdyz to jeste vylomis, tak ti zbyde mikrosim. Naopak lze prave vlozenim do tech plisku zpet ziskat puvodni velikost sim (ja treba kdyz musim prendavat sim ze smartphonu do staryho (micro sim – sim), tak mam ty plisky schovany a podlepeney izolepou z jedne strany, jen vlozim tu nejmensi cast a je to.
MirkaD
tak s ochrankou je problem ze ona ma asi tak stejny pravomoci jako ty a taky nemuze tomu zakaznikovi vubec nic rict, leda tak chytit kdyz neco krade a pockat na policajty, ne? v podstate jedina funkce ochranky je ze to vyleka hlavne decka co to chtej zkusit ale proste je to blby ale podle me nema zadny pravomoce, tomu cloveku kdyz rekne ale pani, dalsich 6 mlik si vzit nemuzete, tak ona bude posilat do prdele i jeho a delat problemy… takze ono nakonec kdyz je nekdo kreten tak jen bude na nekoho jecet vztekle a pak nekdy odejde…
jo do kauflandu sem taky nechodila moc rada, ale byl tam dobrej zverac kde meli moje oblibeny lisovany seno bylinkovy granule pro morcata a a velky baliky sena… ja to tam od posty (mahenova) mela pecha 2km, tak sem tam chodivala s krosnou a obcas i koupila neco v kaufu a byla sem asi 2x v zivote v kiku tam sem z tama mela super pantofle. jinak sem chodivala trouhelnik albert (tam byval mlikomat) – lidl/ billa – penny, protoze to se dalo byt za hodinku i s nakupem doma…
jinak teda ty lidi sou fakt sileny:(
tak propotila sem dneska jen jednu perinu z obou stran, ale charlie pak ve 4 knucel, ve 4:10 knucel ve 4:20 knucel a ve 4:40 knucel kdyz sem myslela ze budu spat a nemam co potit… takze sem uz vstala protoze sem uz nemohla vydrzet ani lezet jak me furt budil. vcera mi volal sef, se ptal jak mi je a pak rika „no znis hrozne“ 😀