Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
tak odpo-kasa,číslo 2-ze které,když jsem se hla,tak jen proto,abych odnášela litry a litry mlíka zpět na paletu-protože klůasika-6ks osoba a den-a to je babičce,a já pudu znova
nejlepšíé byla baba co měla v koši mlíka-kousek od kasy-a šla si pro 12-tak jí žíkám,jestli si myslí,že su blbec?když tam má koupený mlílka v koši a chce si koupit další?
a ona jestli s tím mám problém?-jo mám,další vám neprodám
ráno paní co vyčůraně obešla 4 kasy a mlíka jí prodaly jen na jedné-na dalších ne-řekla kolegovi,že je ultra kur..,kolegyně byla odpo zase pi..,
celej den jsme odnášely mlíka zpět,
další byly výborní-6-osoba a den-tak měly několik hromádek po šesti oddělený zarážkama-asi 5nákupů??-prostě markujte další a další….
no nechávvat si celej den nadávat je boží…
tyhle akce co bývají jen ve středu-zažila jsem -2 středy mlíko spřísněný,tuhle a před tím a jednu středu cukr….
další středu SNAD BUDU MÍT VOLNO!!!!
no krasavica co si po nástupu vzala v poledne na 3 týdny neschopenku,ted byla týden a 2 dny v práci-a dnes zase nedošla….
ostrahu tu máme ale ta se do konfliktů nehrne….
no večer zase mega velký úklid….
-co se týká nákupů-tak za mě jako zákaznici
PENNY*jídlo nejlevnější,nakupuju nejvíc tam,protože tam dělám,
a pak se mi nechce už jinam,oblečení-mám odtud pár mikin,elastáky,boty,
věci na psy bych si u nás nekoupila-ted máme kartáče,hřebeny,vodítka…,pyžama mi přijdou kvalitnější v LIDLUod nás se mi vytahaly
Kaufland-ten jsme měly v BK 5 minut od baráku-a na mě moc velký a nepřehledný,+fronty furt-tam jsem nikdy nechodila ráda….,
LIDL-oblečení dle mě mají lepší/kvalitnější než u nás-mám odtud 2krát pánské pyžama,roláky mě i Martinovi,tílka,a několikrát boty-kecky,zimní a něco jako pohorky,
od nás taky několikrát kecky+dvoje zikní-a za 300vydrží tak 2 roky….
takže to mi nevadí….
hrozně totiž sešlapávám boty,a co mám zimní-značkový-jakože přes internez,žádnej taman a tak,tak za 800 ve slevě a sešlapaný jk hrm,nosit se to moc nedá-tak to dám radši 300 na rok,než 800….,
jo v LIDLU dle tchána i švagrů mají prý kvalitní nářadí na zahradu a do dílny
jinak jídlo tam moc nekupuju,mají tam hodně jiný značky,dle rodičů taky lepší…
v BK nakupuju v Albertu-není na mě velkej,koupím tam všechno co chcu….
k