Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

PetraK

Odetta, Mirka

Nikdy jsem to nezažila, že by se v potravinách takhle někdo choval. 😳
    no přesně, takováhle koncentrace hulvátů a hovad? To je fakt něco. A zase – je to o vedení, kdby naslouchalo zaměstnancům, dá tam v tuhle dobu ostrahu a ta bude mít za úkol si s těma vometákama poradit. Buď se budete chovat slušně, nebo vás vyvedu. Hezky jako na koncíku,tam se s tím ochranka nepáře,čapne hovado a už jede. Já bych prostě za tou kasou neřekla už nic,zazvonila a pořádala ostrahu, aby to vyřešila. Takhle párkrát a bude klid. Od čeho tam ta ochranka je, aby čuměla do mobila?

No vždycky je to něco za něco, no. Zatím mi to připadá jako vzdálená budoucnost. 🙂

no jasně, učit klidy, ovladatelnost, aportík a pak se uvidí, kam se posunete.
    Já jsem na tohle pohodlná moc, myslím lovečinu, hony a tak. Pro mě je prioritou jít s tím psem krajinou a vědět, že nám na něj spolehnutí, takže já bych ani nikdy tu Pandořinu skříňku neotvírala. Mně se moc líbí, jak ten pes pracuje nosem, jak vystaví, ukáže, jak se raduje, ale to je moje maximum, kam jsem ochotná zajít, na hony bych nedokáazala chodit – psa bych nepůjčila ani nejlepšímu kamarádovi, takže to je můj limit.Stopovat, přinášet a hledat můžem cokoliv, takže to je cajk, pes dostane co potřebuje, oba se u toho bavíme. Místo mrtvoly v batohu nosím nějakej ten aport a je to. 🙂

. Na začátku mě kousnul a šel pryč. 😅
    vypadá to, že letošní vrhy někdo nahoře nakopíroval do detailu, tohle přesně je Peťin zrzoun.