Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Maya
V Penny jsem byla jen párkrát, a nějak jsem tam nezakotvila, měli jsme jen malý obchod u práce (kam už dlouho nejezdím), a bylo tam málo místa, hrozný chaos. Tady je v nejbližším městě Lidl, tak jezdíme tam. S bio se za ten necelý rok, co tam jezdíme, hodně zlepšili, a mají ok ovozely a dobré mléčné výrobky, takže fajn. Ale třeba rybu jsme si tam koupili dvakrát a ani jednou jsme si nepochutnali, v tomhle zlatý Albert. Navíc tam skoro nemají ryby (ani v plechu) s certifikací, to je jen výjimečně, a my je bez ní prostě nekupujem.
Tak snad se Ti polepšej, abys nemusela jezdit daleko.
MirkaD
Tak všechna práce s lidma je náročná (proto to nedělám), ale co si k Tobě dovolujou za sprosťárny, to mě fakt šokuje. Nikdy jsem to nezažila, že by se v potravinách takhle někdo choval. 😳
Mně je jasný, že je ta úprava nutná, ale přesně kvůli tomu bych si takového psa nepořídila, nezvládala bych to.
Já bych z těch malých vhodných na výcvik šla asi do pinče. Šiperky prý bývají dost tvrdohlavé, ale to Tobě vadit asi nebude – kníři jsou taky takoví “sví”. Nebo šeltii/papillona, ale tam už jsou ty chlupy taky pracný, no. Mudiny jsou strašný děla, do toho já bych asi nešla.
PetraK
No vždycky je to něco za něco, no. Zatím mi to připadá jako vzdálená budoucnost. 🙂
A vraždou těžko říct, může být vyhrazená na konkrétní zvíře nebo kontext, ale snad to v sobě nemá. Zatím to vypadá, že se adaptovala skvěle, a to je supr.
Přesně! Začíná se nám teď dařit s kontrolou zubů, kde jsme dlouho stagnovali, klikám to fakt po milimetrech, a tohle je prostě nejvíc. Už to, že vydrží několik minut cvičit a soustředit se, že nikam neodchází a neodpojuje se… Já tohle miluju. Na začátku mě kousnul a šel pryč. 😅
Čajdo
Já doufám, že jsem se dneska jen nenamlsala, a že zítra (vlastně dneska v noci) nepřijde trest. 😂
No Ty to máš s celiakií ještě těžší, to jsou úplně jiný nákupy. Hlavně to pečivo – co jsem ochutnala, stálo balík a nebylo moc dobrý, takže soucítím. Prima, že v Penny mají jedlý chleba, to je dobrý vědět. 🙂
S těma kapesníkama a ponožkama je to teda blbý, to musí být o nervy – aby to z něj zase vyšlo. To aby člověk každý kapesník zamkl do trezoru před tím blbounem…
Petrs
No teda, tos tomu pomohla. 😳 Líty, líty. Já bych to taky zkusila zatejpovat, podle toho, kde mě to bolí bych si našla videa na Youtube, a zkoušela bych, co pomůže. Lepím si takhle koleno – vyzkoušela jsem asi pět postupů, než jsem našla ten funkční, a ten lepím už roky a v rámci možností dobrý.