Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
tak v pondělí odpo-zpět mě vzal kolega,vybalování,kasa,úklid,bylo mín lidí tak se vše stihlo,akorát klasický vybalování pondělní drogerky-půl palety se nevlaze,protože to bude v akci od čtvrtka-takže člověk oddělá půl palety bud perwollů-těžký bedny po 6,nebo jarů-taky není v bedně jedn,že…
no a dá tam to co je vespod-kočičí,psí konzervy…co jsou v akci ted,a pak dá zpátky ty těžký věci co sundal….
no nic-začnu si říkat Stallone…
v úterý ráno vycházka ze psama k rybníčku a zpět+trochu obíhaček-docela dost mlha,všude pavučiny-foták doma…
pak doma pořádně učesta,a srovnat Dafince chlupy,
vysát celej barák-krom toho debilního koberca,co je na něm vidět mega bordel po jednom dni-ten že vysaje Martin…někdy…
vysát spíž,vytřít,protřídit co tam už nebylo k jídlu,vyprat a chvilku hají
v práci-zákazníků hodně,vybalování,kasa,a večer mega velkej úklid,vlézt všude možně za kasy,povytahovat menší palety,vytřít za něma,popod něma,vedle nich…..před paletou zza paletou nikdo nesmí stát jinak nebudu hrát…ehm nic no….:-()
no prostě lezly jme po čtyřech-odsunovaly,přisunovaly,drhly….
do čtvrrt na jedníct v noci….
kdyby mě večer nevytočil Martin-byl by to hezkej večer…..
dnes ráno mokro,chladno,vzaly jsme to ke křížku,a zpět,házečka kolečka,at se taky Dafča proběhne,kousek k lípě,a dom,
vyčesat pséky,utřít,vyfénovat mega mokrý nohy…
dnes má být to míko po šesti-tak doufám,že oodpo nebude,nechce se mi zase poslouchat-co su,a kam si to mám strčit,a kam mám jít….
nehledě k tomu,že tam už mám mlíko po 12 litrech od minulé středeční akce,cukr po 4 kusech,od poslední středeční akce,takže už ted můžu srát slazený mlíko….
Černejčaj-jo u Covidu je pocení normílní já k tomu měla nelogický záchvaty tepla-strašný horko bez pocení,bez teplot,já si vzhledem k mýmu věku myslela,že je to k přechodu…
jinak kašel mám teda lehce doted….
ale to je asi normální u toho…
děsná únava byla ještě 2-3 týdny po neschoponce…..
jinak-co říct ke kamarádovi a ke kamarádce????
jako-jo chápu,že je těhotná a nechce to chytit…ale….zas tak nějak všho s mírou že….dyt bby jste se ani nepotkaly,jestli jsem to dobře pochopila??
PetraK-no tak zem už máte,
prst se hojí?
víkend byl fajn,
tak jste si trochu oddychli?
-jinak kropítka-knítač má fouusy,že…takže courá vodu-s fousů,
když se mu nečešou+neumývají fousy po jídle-pokuid nežere jen granule,tak má z držky splstnatělou,zacuchanou hrču….
takže po jídle otírám fousy do frotáčku a snažím se pravidelně pročesávat…
a i tak ty fousy vepředu co úplně umýt nejdou tak jich pár ušmiknu….
Odetto-já pbdivuju jak oc se věnuješ Gremlínkovi ohledně pohybu,cvičení…
já bych na to neměla vůbec kapacitu….
čas jo,ten mám,toho mám dost,akorát mi ubývá sil,kéž by teda i kil….