Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
PetraK
Pruzení dosáhlo vrcholu o den dřív, to vysíral asi čtyři hodiny v kuse (dokonce i skákal do postele, kousal, no fakt strašně zlobil), to už jsem ho sjela tak, že pak spal až do rána. Dneska šel v noci párkrát zkontrolovat manžela, ale neotravoval, tak jsme se po dlouhé době celkem vyspali. V pět se mu chtělo čůrat, ale to mi nevadí. Vypadá to, že možná přeci jen bude chtít v noci střídat pelíšek s gaučem, dneska přijde ochranný přehoz, takže už tam bude smět, tak uvidíme.
Ono i když to děláš doopravdicky, tak máš rozlovenýho psa, co jsem tak slyšela. 😂
Tady je jen flyball, a to mě teda vůbec neláká. Ale je tu handling, na ten zase začneme pravidelně chodit, až skončí kurzy, teď jsem to nestíhala. Tak ono zas na těch individuálech toho vypilujeme určitě víc. Tím, že pro všechny je individuál v jeden den, tam bude i víc lidí a psů, si myslim. Musím se na to vyptat, až potkám hlavního výcvikáře. Myslím si, že individuál to bude hlavně v tom smyslu, že to nebude kurz s nějakou osnovou, ale příprava na konkrétní zkoušku, ne že budeš sama na celém cvičáku.
Jinak to zvíře začíná rozumět česky! A strašně roste. 😳
Já dokud je nakoupeno, vařím osvědčený recepty. Tahle fáze přichází až jak se vyprázdňuje lednička, to je pak prostor pro kreativitu. 😂 Ale vůbec mě to vaření 💩, my si ani ten oběd nedáme v práci, že jo, jsem jak školní jídelna.