Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Odetta
😀 😀 voni jsou to roztomilouši 😀 – už v noci neprudí? POkud ne,tak proto, že to přebrala Taliprdová na dovolený.
jasně, že je na všechno ještě brzo – jen jsem to chtěla zmínit, že když už se do toho člověk pustí a nedotáhne to pak do úplnýho konce, má tak nějak rozlovenýho psa. A pokud to i do konce dotáhne a pak to ten pes nedělá, tak je to pro něj, podle mě takový jako blbý, rozvinulo se to, co v něm je a nemůže to upotřebit.
Já jsem ten štěněčí kurz myslela právě hlavně na tu socializaci a pilování poslušnosti mezi jinými psy. Já i proto do těch kurzů chodila, aby se pes mohl vyřádit a zároveň se učil poslouchat mezi skupinou psů, háravek a ve cvičákovským ruchu. Ale pokud je to zas až na jaře, tak to jasně nedává smysl. No tohle je nevýhoda bydlení mimo velký město. tady furt něco člověk sežene. Hele a nějaký agilitní cvičákování v dosahu není? Já třeba právě s Rumíčkem chodila do agilitního cvičení. Jeho to i ohromně bavilo (a já mu to kazila 😀 )
Jo, vymýšlet furt jídlo to mě neba. já navíc vařím jako chlap – nikdy neuvařím nic stejnýho, vždycky něco vymyslím uvařím a příště už to nezopakuju, protože to nevím, byl to momentální nápad a improvizace 😀