Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Čajdo
No prosím, svět je v rovnováze, když máš taky jedno kropítko. 😀
Líty, líty s covidem, to nezní zrovna dobře. 🙁 Ubytko je opruz (a měly by se k tomu ty dvě osoby nějak postavit), ale hlavně abys byla zdravá…
Maya
Plácání packou Gremlin taky provozoval, několikrát “vytopil” kuchyň. Měla jsem strach aby nerozbil misku takhle a pak se třeba nepořezal. Nevím, jestli to pobral nebo z toho vyrostl, ale naštěstí už to doma nedělá.
Snad nebudeš nemocná, teď to lítá jako blázen. Kolem mě mají všichni buď covid, nebo střevní chřipku.
EvaC
Ha, další do party! 😀 Ta naše zvířata jsou fakt švihlá.
PetraK
Papání zní dobře! Vymyslet to (co se bude vařit) je vždycky půlka práce. 😀
Je to furt miminko, dneska nám oběma po zhasnutí dával dobrou noc. 😀 Nejdřív šel pomazlit mě, pak obešel postel, pomazlil manžela z druhý strany, a pak odkráčel do pelíšku. Smáli jsme se tomu jak blázni. 😀
Otevírají na jaře další běh téhož kurzu, ale tak tam se nic nového nenaučíme. Opakovat kurz úplných základů (a ještě na to půl roku čekat) mi moc nedává smysl, už teď jsme prakticky všechno do jistý míry uměli, já tam chodím primárně socializovat. Navíc už bychom se ani nevešli do věkového omezení. Takže to vidím na ty individuály a ZZO, no.
Tak takový je plán od začátku, ale samozřejmě uvidíme, jak nám to půjde, jak nás to bude bavit. Pokud by to byla bomba, zvažovala bych dodělání mysliveckých zkoušek. Ale já to všechno vidím otevřený – zatím je malej, uvidíme, jak se vyprofilujeme, jak na tom bude třeba i zdravotně, jak nám to půjde a bude nás to bavit… Já kromě psa jiný koníčky nemám, takže toho času mám pro psa alokovaného hodně, a chci s ním něco dělat (bavilo by mě třeba i obedience, nosework a další sporty, tak uvidíme).