Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Nemožu si doma zvyknout na tu podlahu, furt chodim při pohybu z místnosti do místnosti jako pani Kozderková
https://www.youtube.com/watch?v=nz8xxb6g4HA
😀 😀 pořád čekám, ten sešup dolů nebo nahoru a von tam už nejni 😮 😀
Fčéra sem uďála mocinky moc dobrý papání, co sem si vymyslela. nevědíla sem co vařit a měla jsem v lednici plátky vepřový, tak sem to nakrájela na nůdličky, hodila na zesklovatělou cibuli, přidala česnek bazalku, koření, když to změklo přidala jsem klobásu, pak zéli a navrch psiklu rajčat nasekaných. S barevnejma špagátama výýýborný.
Čajdo, čajdo chudero – si tě koviďák vychutnává teda. A mrzí mě, že ubytovatel není aspoň trochu vstřícnější teda, že nahradit to bude komplikovaný. No a ten známej, co jede jinam – to ubytko za sebe hradit nebude? to Tě v tom takhle nechá? 🙁 chjo, lidi fakt už blbnou. Tak přeju aspoň, ať se Ti brzo uleví a ešivá můžu nevyžádanou radu hodnou matky 🙂 – nechoď předčasně do práce – vrátí se Ti to, vylež to pořádně doopravdy, tenhle šmejd nedaruje nic zadáčo.Takže ohledy na práce tentokrát stranou, vezmi si, jak jsem se v tom plácala já.
Eva C.
😀 😀 😀 já se omlouvám, že se tu takhle blbě hihotám, tak kropicí vůz mě dostal, páč to na fousáče sedí naprosto dokonale. Já říkám, že se Rumoušek měl původně narodit jako kropítko ke konvi a pak si to nahoře rozmysleli a udělali z něj pejska, software už ale zapomněli přehrát, zůstala tam verze pro kropítko 😀 😀
Maya
ty jo to byl Kimík šikovnej, takhle si to hezky se zamrzlou vodou pořešit, je vidět, že to nebyl žádnej zhejčkanec ale pravej pes.
Jo Maya a čajda – neškytaly jste o víkendu? Jak jsme byli v tom penzionu, tak vedle měli vlčí špicku – hlídala jako ďas, pane profesore.
Odetta
Pobublávání a potápění hlavy i s ušima je klasika, znám od obou. 😀
Ešátor byl sice vodník, ale pil nějak normálně, takže já byla s Rumouškem překvapená, on navíc jezdí při pití po tý hladině, takže chlejstá ven, jak dělá vlny- hrozný todleto.
Gremlinek je ešče malej klučík, on se to šécko naučí. Hele a oni další ščenátkovský hodiny už neotevírají? Že byste chodili zase tam? Jinak já bych se taky zaměřila na to ZZO, však je to základní poslušnost a tu stejně budeš pilovat . Tak budete dělat lovečinu dopravdy? Ty jofka, na to jsem nikdy neměla prostor a čas – protože ono to chce hodně času a hodně příležitostí, takže si to jedu ve svý pseudolovečině. Ono to chce potom prostě jednak dotáhnout opravdu dokonce, celej ten výcvik a hlavně pak počítat s tím, že ten pes s tímhle výcvikem se – myslím – chová jinak, než když člověk toho psa s tou lovečinou – pravou, neseznámí vůbec. A hlavně to pak chce opravdu se tomu věnovat, chodit s tím psem na ty hony, protože, když už mu to člověk ukáže v plný formě, tak je nespravedlivý- jak to často ti psi mají, že mají zkoušky jen kvůli uchovnění a pak tu práci nedělají. Já vím, že na hony bych nechodila, tak i tohle je ten důvod, proč si jedu svou verzi. Mám psa ovladatelnějšího, spolehlivějšího a neblbnu mu hlavu, že to děláme, pak složíme zkoušky a prt.