Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Odetta
Tak Ešátor byl estét a měli jsme doma čisto a sucho. Bubrdle to původně taky nedělala,páč přece byla komtesa ale pak to uviděla u Rumouše a inspirovala se, takže byly doma Plitvický jezera 😀 Rumíček jako malej si pobublával venku v lavorku, byl narozený zjara, tak měl výhodu, že se mohl kachnit hnedle.
Ještě, že jsem tyhle povahový rysy u Rumouše nezkoumala do hloubky, vystačila jsem si s informací, že jeho tatíkovi stačí vysvětlit jednou a ví. Rumíček se dost potatil, učení u zvěře nám šlo moc hezky – a popravdě mi momentálně naše výlety za zvěří natěsnačku , jako že opravdu natěsnačku, chybí. Jak jsou tři, tak to nejde. A venčím odpoledne pořád jenom já – po dlouhý době šel včera Brtnik – nemůžu je rozhodit, protože Brtnik pracuje. Tak držím moc palce, aby co nejdřív pochopil, myslím si ale, že vzhledem k tomu, že nebudeš – nebo budeš? – dělat lovečinu doopravdickou, tak pokud se bude od mala učit, že ne!, že se stojí, ukáže a tím to končí, tak to pochopí a bude respektovat. Když k tý lovečině nečuchne, nezačne se, tak to jde, dle mýho líp a víc upevnit.
Já jsem si hrozně uvykla tomu – dokud nepřišla Tali – že právě jsem moc mluvit nemusela, že jsme vždycky s těma psama měli přímou telefonní linku,bezdrátový spojení a povelovala jsem nejvíc, když jsem cvičila, s Tali musím mluvit a hlavně zdůrazňovat furt a je to pro mě únavný takový. Je to jiný fungování , než s vižlou, kde se člověk domluví. a to i beze slov.
takhle rozkliknout to vidis?
prt a děsně to vidět chci, podle reakce Odetty!! 😀
Černej čaj
o dost lepsi! 😀
takže můžu začít tiskat? 😀
jojo, nepleteš, psala ešuska, ono je to právě očekávatelný, protože od Lucky dostaneš vždycky echtgold vodnika 😀