Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
PetraK
Na normálním vodítku chodí “normálně” (snažíme se o to :D), ale je to jiný, i když po něm vlastně chci podobný věci. Tam jsme víc ve spojení, na té jedné stopovačce je to takové polovičaté – na jednu stranu velká svoboda, ale na druhou stranu žádná svoboda, protože když popoběhne, je hned na konci. Nevím, jak to převést do slov. 🙂
Krabi jsou super, ale chybí jim klepeta. 😀
A Gremlin je samozřejmě kropítko, už několikrát málem došlo k usmrcení z uklouznutí. Stejně jako jeho předchůdce si chodí tu mokrou hubu otírat do manžela (k jeho nezměrné radosti).
Čajdo
To by bylo spíš na video, ale to by musel natočit někdo opodál stojící a člověk nikdy neví, kdy to přijde. 😅 Manžel to minulý týden viděl poprvé, a hrozně se tomu smál. On jak Gremlin předsedne tak, že musí zvednout hlavu kolmo nahoru, aby se mu přede mě vešla, tak se najednou začne kácet dozadu, a v tom “pádu” se přichytí za moje koleno, a tím si srovná těžiště.
Kimi
Tak ještě že po Tvém odchodu nevolal policajty. 😀
Budou nám končit štěněcí lekce, a nevím, jak dál. Můžu sestát čekatelem (musela bych chodit na brigády a dost možná se dřív, než bych se stala členem, odstěhuju na druhý konec republiky), anebo můžu chodit na individuály. Ale oboje je koncipováno jako příprava na sportovkové zkoušky, což jsem teda v plánu skládat asi nikdy neměla, ale na druhou stranu, proč ne, asi to můžeme zkusit. Jen moc nevím, kam bych to měla směřovat. Asi jet podle NZŘ a zkusit ZZO…