Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Odetta

PetraK
    Ach jo, řezanec o plechovku, to Ti vůbec nezávidím. Kdysi se mi takhle zadařilo na Brdech na vandru o jahodový kompot a byl to hnus, takže soucítím dvojnásob. Tetanovku máš?

Jak zádo, když takhle Gremlins vyrazí na šťopce a nepodaří se to pořešit?
    Připosraně jsem si koupila amortizér, ale musím říct, že on je až na výjimky venku fakt šikovnej, takže když to hlídám a včas zavolám “pomalu” (mám amortizér + stopovačku + druhou stopovačku, takže to má hodně přes 30 metrů = mám celkem časovou rezervu), tak se zastaví (to je debilní “povel”, co? jsme se úplně nepochopili, že stačí jen zpomalit a není nutné zastavit :D), takže se mnou škube opravdu minimálně. A když už se zadaří, tak se snažím nezůstat ve statice, ale popoběhnout ve směru a dobrzdit ho, ale tak i to třeba zabolí, že jo. 😀 Horší je, když se přiběhne nahlásit a napálí to do mě v plné rychlosti, ale s tím se mi zatím nedaří nic udělat (někdy se mi povede uskočit teda). Vypadám jako oběť domácího násilí, mám z toho šílený podlitiny. 😳 Přivolání máme s hodně těsným předsednutím, tam často přepadává dozadu, takže se mě chytá předníma za koleno. Když ho přivolám doma, předsedne normálně, ale venku to dobržďuje na posledních milimetrech. Když běží fakt rychle, dělá přede mnou ještě kličku, aby si pak byl schopný sednout. 🥴🫣 No musíme u toho vypadat jak dementi, ale nevím, jak to opravit.
    Čekala jsem, že mi bude na záda nejvíc vadit ho nosit, protože už má 24 kg, ale kupodivu dobrý.

A bude nám už končit cvičák, musím vymyslet, co dál. 😳