Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.
    Už máme vystudovanou vejšku? Já chtěla bejt žurnalísta – a dneska jsem ráda, že nejsem, bych se musela hanbou propadat.
    Prst srůstá – poměrně dobře – pomáhám si Dračí krví, to hojí moc pěkně. Bolelo to jako svině, teď už jen, když se do toho praštím – což dělám ráda a často, kupříkladu dnes ráno jsem si zapasovala nehet palce druhé ruky přes ně do místa řezu – přes náplast, ale trefila jsem to tak krásně, že jsem si radostí zaplakala.

Co všechno mi uteklo? Krom toho, že čajda chudák drapla kovidohnus?
    jak je čajdo? Jak je Zlatko?

Dennyky
    Z úterý na středu v noci jsme jeli do Šaratice, včera do Mýta a
    zítra odpo zase do Šaratice pro Balbí.

Seš Emil Holup! 😀
    ešče, že máš tak hodný kámoše.Teď nemluvim vo sobě 😀

Odetta
    Dobrý lov! Já bych takhle ve tmě nemohla, jsem slepá jak patrona. 🙈

já jsem na tom stejně, a i když mám čelovku jsem nejistá hodně.
    Supr, že zádo se postupně uklidňuje a dovoluje rozcvičovat. Mi taky vždycky pomůže chůze. Jak zádo, když takhle Gremlins vyrazí na šťopce a nepodaří se to pořešit? To by mě asi zabilo. Pamatuju si, co dokázala Tali se svýma třiceti kilama a vlastně se až teď po letech dodatečně divím, že to záda neodnesla, to asi sasrak nějakej, nebo nevim, páč když se mnou třískala o zem, tak to bylo výživný.

Fifi – huž máš šécku brokovnici doma? Rumouš to dřív nedělala, teď taky shrabuje pelechy. dvě hodiny to furt upravuje, až mu řeknu, že se to nedá poslouchat, aby si lehnul a spal, tak pak si teprv lehne.