Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

takž je tu neděle-
    ráno mlha,bezvětří,mě lpí,
    šla jsem s Dafi k řece,hed za silnicí jsem jí pustila na volno a furt bylana volno
    děcka-nikde nikdo,stromy,řeka,mlha,ptáci,volavka,kačeny,pohodička,lidupráudno….extáze,boží,nádhera,krááása vesmírná nesmírná…!!!!šly jsme s Dafi ppodél řeky,kolem koupaliště,kolem fotbalového hřiště,mlýna Knižete Salma,a od mlýna jí říkám-a ted jdem zpět podle teba-takže ta valila dopředu a já za ní,šly jsme podél koupaliště,podél tenosových kurtů,podél kolejí,na konci vycházky u slilnice na vodítko a dom
    super parádní vycházka BEZ LIDÍ VE MĚSTĚ V SEDM RÁNO!
    no nic,doma dám Dafině granulky do ručníčku-hlvolámek,dám si snídane a ždibec poosmé je tu teta se strýcem…..
    před tím,jsme si tatkem řekly,že na včerejší plán KAŠLE,A SPÁCHÁME ODPO VYCHÁZKU V BKna hřbitov….
    a za pár minut jim tatka říká včerejší plán:-())
    no nic….a prý,že to napadlo mě….no tak napadlo no,
    tak jsem vyvalila oči,že je všchno zas jinak,a před devátou šupky hhupky nalodit se a na hřbitov
    chlapi zůstzaly dole s Dafi a my s tetou šly na vrch,no daly jsme výzdobu a u zapalování svíčky nám chytil ten obal,zapalovaly jsme to tetinou účtenkou s PENNY…a čučely jsme na to,jak na pomíku,ze svíčky a obalu šlahají plaméínky a řechtaly se jak blázen a já důmala,že by jsme to asi měly uhasit???
    no zapálily jsme drhou svíčku,uhasily tu první,daly výzdobu a šly k autu….
    dojely jsme do Kateřiny,kde teda strýc tetě předem zavolal,že jem i my,
    tam jsme už bez úhony zašly ozdobit hrob babičky a dědy-jen,Dafi si skočila na hrob-že jako lavička-bude pamlsek….
    no apk jsme šly k tetě-pudlík Čestě je už podle vzhledu strší pán…hubený,srst nic moc….
    k tomu na zahradě 2 tlustý přistěhovalý kočky,včšude mlíko,granule,pelechy,takže Dafi nakrátko,nebo na klíně…
    ta by se nažrala….
    daly jsme buchtu,králíka se zeleninou a opečenýma knedlama,polívku rajskou,šly jsme po obědě na vycházku s tetama a ze psama,po po půl druhé jsme hely dom-venku hezky.teplo….
    já milion oblečení,3zmrz,ý pstruhy-od jednoho stejdy rybáře,od tety marmeládu,a pastu na zuby-nějakou lepší,od druhé tety sušený hříbky…
    no dom jsem toho po odpoedním odpočinku táhla jak soumar…
    v půl osmé jsem byla doma jak na koni….
    v noci mě teda fest bolelo ucho…
    adnes jsem dala jen s oběma psama cvičící vycházku a čeká mě odpolední….