Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Černejčaj-at je covidák brzo pryč !!!
a at máš lehkej průběh,ti přeju!
Denny-všecno nejlepší Koníkové-hodně šištíííček:-))))
at vyjdou kotátka,a teda hříbky parádní,já letos nic,absolutně nic….
Kimi-zajimavej závod to musel být tam u vás,sice teda škoda toho počasí,ale jinak to vypadá,že jste si to užily,a to je hlavní!
PetraK-veliká a převeliká a moc veliká gratulace-mooooc vááám to přeju!!!!!!!!
Kachna-tak s učitelem teda mazce…
jsem myslela,že se ty školy modernizují….
jinak já za sebou návštěvní víkend….
čtvrtek večer vycházka při západu slunka ke křížku a zpět,
v pátek ráno-před osmou jsme vyrazily s pejskama do Bučovic pro nový kabátek Žerykovi-venku dost hnusný a studený vichr,
a Žeryk má hromadu let starou bundičku po Gerovi s odepínácím beránkem-na což je ted teplo,a ta bunda už má steně dost+v zimě jsou oba zarostlí,
no ale tak na ted něco-když je nakrátko-tak dohrčet k vlakáču,od něj do města-takže se po cestě vyvenčily,šla jseem rychle,tak i větší pohyb,než když se za mnou Dafi občas plouží na našich stejných trasách,ve zverimexu jsme vybraly kabátek-modrý-šusták,zespodu flís,takže tak akorát,gumičky pod stehna,poruh pod břicehm-no spokojenost velká-cena 290,psi dostaly oba pamlsky kachní od prodavačky,ta jim dávala jak koním z dlaně,a valily jsme k vlakáču a dom
psi spokojení-po dlouhéééé době ve městě,občrstvení:D:D:D-takže Dafi nadšená:D
doma pouklízet,a okolo půl jedné z Dafi do BK
na ramení tašku,na zádech batoh,v náruči Dafi-aby ju v Brně na nádraží neušlapaly lidi….
čekání delší na bus-moře lidí no a začala mě bolet levá strana krční páteře,od ní hlava,španě,a migrénka…:-(((
dojely jsme po třetí hodině,já na chvíli zalehla,a k večeru jsem šla za kamoškou ze čtyřlístku,k nemocnici,končila jí 12 v práci,došla jsem na sušno-že pudem někam chvilku na kafe,a ona-kde máš psa?dem se projít,ne?
tak jsme sjely autem k nám,já přehodila bundu,batůžek,vzala Dafi,
a šly jsme podél kolejí,mlýna Salmova,kolem řeky-to už potmě za září světel :-)a městem dom,vycházka za náma,pokecaly jsme,
a já šla na tv kulturu,
včer pak už jen dát vyčurat Dafču a spát….
v sobotu-v sobotu ráno to během ranní vycházky-okruh po městě za mírnýho deště-+kousek v parku u řeky,u pomníku rudoarmějce,kde byla u stromů cedulka,z vykládáním a soutěží-otázky,o dalších asi sedmo stromech za nimi-jak se jmenují,z kterýho stromu se dělá lýkový provaz a tak…na každým z těch dalších stromů cedulka-akorát soutěž pro lidi s chytrýma mobilama…
no ale,lepší,než blomat jen tak,akorát,jsem tam v tom mokru nelezla…
dpo jsem proležela,pročetla,odpo jsem šla na chvilku-opět kurna za deště-s Dfi-zase po městě-prohlídka výloh,
a pak mě po převlíjnutí vyzvedla má tzv.druhá mamka-a jela jsem k ní
ona jela z obchodu,takže si nahoře uloží nákup-v patře,a mě posadila ke křeslu,pustila meditačmí hudbu,já seděla u krbu a POSPÁVALA-BOŽÍ:-)
nno,probraly jsme kde co,daly jsme jafíčko,čajíček,štamprličku:-),dobrůtky,
no a v šest večer jsem cupitala z kopečka dolů-vichr nebyl,nepršelo,bylo teplo,mě bylo o hodně líp,
paráda!
takže skočím do LIDLU pro zimní boty-čapla jsem tam kotníkový zimní boty hnědý z kožíškem,na slušno,deku,
a šla dom
doma vzala ven na chvilku Dafču-že neprší,je teplo,nefučí-tak začalo poprchat,
takže jsme daly pidi okruh po městě-musím si užít výloh….
a šly jsme dom sledovat československo má talent…..
no a u toho jsme probraly-že v neděli má přijet strýc s tetou z Čech,že pojedou do Kteřiny k tetě,
my s tatkem jsme během 5 minut probraly-že nás teteta ze strýcem i s Dafi naloží ráno,hodí na hřbitov v BK,pak do Kateřiny,pak k tetě,zpátky jedm busem….
tak jsme se domluvily,aniž by jsme komukoliv cokoliv řekly….
říkám-tati,neměly by jsme to dát vědět tetě?ne,proč?
no tak je to tvá sestra,tak si dělaj co chceš…že…
říkám mu,že už vím,po kom su,že si nerada domlouvám věci dopředu-Blansko si domlovám tak 2-3dny dopředu-pokud nejde o oslavu narozek a sejítí ze 4řlístkem,tatkovi,že pojedu do BK tak tomu dávám vědět tak 2-3 dny dopředu….
ono,když má někdo z kamarádek něco domluvené,tak stejně to kvůli mě nezmění,
a když nemají tak si čas udělají-pokud tam mají už něco na pevno-návštěvu nějakou,oslavu,výlet,tak kvůli mě to rušit nebudou…
a je tu neděle-aneb-jak jsme dělaly s tetou ohníček na hroběčku…..:D