Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Odetta

Ahoj všem!

Včera jsme si užili parádní procházku. Šli jsme jen na chvíli na louku kousek od domu, a nakonec z toho bylo 9 km, domů jsme přišli za hluboké tmy. Gremlin si poprvé (už skoro za tmy) všiml srny, která vyběhla z remízku. Dost jsem se lekla, protože se rozběhl (já tu srnu při své šerosleposti neviděla), tak jsem si s ním teda kousek popoběhla (byl na šťopce), než mi to doteklo do mozku, ale jak mi to došlo, tak jsem ho odvolala, a on fakt přišel, takže radost jako blázen. Za to dneska jsme šli fakt jen na chvíli, protože byl totálně odpojený a mě to nebavilo, věděla jsem, že dneska psychicky nemám na to to otočit, tak jsme to prostě zabalili. Mám takový dojem, že na něj leze puberta, to zas bude voser. Už jsem si říkala, že tu stopku nosím spíš tak symbolicky, ale teda dneska by bez ní asi odstopoval do západu slunce nebo nevím…

Fifi
    Včera bylo spaní docela dobrý, vzbudil se jen dvakrát a z toho si šel jednou lehnout na gauč. Kdyby do něj pak nezačal hrabat, bylo by to super – myslela jsem, že ho přetrhnu, ale místo toho jsem ho teda čapla a odnesla na pelech.

Držím palčáky, ať masakr pomůže, líty, líty.

Ty jo, borci (a borky) jsou to! Snad se bude dál takhle dařit!

Zlatka
    To mě mrzí, že se Ti ten moribundus nechce pustit. 🙁

PetraK
    Vy zas musíte mít něco extra… Přimlouvám se za kresbu, to už by byla storka skoro na komiks. 🙂 Moc vám přeju, že se to dneska nakonec všechno povedlo a mohli jste odjet, však to všichni potřebujete jako sůl.

Denny
    Posíláme gratulaci zrz sestřenici! Ještě jednou tolik a dostane rozum. 😀

Čajda
    Užij si vandříček! U Žďáru mám za sebou jenom noční přechod zasněžených Žďárských vrchů, tam ani nevím, jak to vlastně vypadá. 😀

Víc do minulosti už vás nezvládnu dočíst, mám dost. Jen si vybavuju, že se Miri ptala na ta strachová období – tak ne, není projev nějaké lability, je to normální vývojová fáze (období strachu x období zvýšené odvahy). Tady je k tomu nějaké povídání od R. Zlochy, začíná to asi v půlce článku. 🙂