Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

PetraK

sem v deprézi! Já se tak svinsky těšila! Jasný, že svět se nezboří a bude to nejspíš – ešče neházim ale flintu do žita, páč voni se budou snažit to opravit – logicky na tom sami mají zájem, ale prostě já už se viděla jak hniju.

Maya
    ne, fakt přímo betonárka, říkal, že tam má servisního technika a že ten neví, co s tím 😮

Petrs01
    no tak rozbít se asi může všechno, otázka je jak rychle to opraví a jestli je šance…
    no jasný, šécko se může rozbít, jen nevím, ešivá někdo někdy slyšel, že se rozbila betonárka, to si osud schovává pro nás. Ale třebas…. se stane sasrak a zetra to poběží. Dohoda zní, že když se jim to podaří zprovoznit, dají nám vědět dvě hoďky předem. Takže máme několik scénářů – optimitický – nejdem vůbec dp práce , protože zavolají ještě dneska /to je moje varianta, o tý nikdo ovšem nemluvil, ale říkám, si, že třebas……/ a jede se, tak jak bylo v plánu, pak je varianta – dem do práce a z ní pak zase domů, protože se jim to v průběhu dne podaří nahodit. Tady je ešče jedna podvarianta, že se to podaří nahodit až na poslední chvíli, přijedou až ve čtyři nejpozději, chlapi budou tahat beton do půl šestý a pak za tmy pojedem, to taky není úplnej propadák, ten je v poslední variantě, že se to celý bude muset posunout.