Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Bryvecir vespolek,
ja jsem tak prekvapena, ze neco muze klapnout bez voseru. Resila jsem zmenu havarijka na auto, castka na pristi rok se mi uz zdala vzhledem k veku myho psovozu moc. Vahala jsem mezi havarijkem a normal povinnym rucenim, pak mi kamos doporucil typka pojistovaka. Uzasnej clovek, vymodeloval x variant od x pojistoven, nakonec mam havarijko (pri svy sikovnosti) o vic nez tri tacy levnejsi. Parada. 🙂
Odetta
Fifi to přivolala a dneska už dvakrát i vysíral, tak jsem ho zprudila, blbečka.
To neni fer, ja nic neprivolavala. Jen me napadlo, ze vyfrnuje a zkousi to. Tak at se tvari urazene, hlavne se vyspi. 🙂 Jestli chtel kadit, mozna to zpusobila ta pozdejsi vecere? Vsak vy to vyladite.
Panicka od jozevcice taky ladi, vcera jsem s ni byla na veterine na ocko. Jako, ta cuba i na vet obezitornich granclich vazila o neco malo vic nez pred mesicem a pul? 😀 Prekvapilo nas to obe, bo cuba vypada stihlejsi, smrklejsi. Jeeenze se vykrmuje vlasakama ze zahrady, chodi pytlacit a sama si je louska. Plus panicka grancle neodvazovala, krmila ad libitum. 😀 Restrikce v obojim zavedeny, snad jim to vydrzi.
Nakupovaci hysterii nemam, ale taky si radsi nakoupim ve velkym naky veci za lepsi peniz, treba v makru to mleko, toaletak, syr – nesyslim, jen nesnasim nakupovani. Cukr neskupuju, ale babicka, ktera zazila dve svetovy dycky dvala, aby aspon tri kila doma byly. To samy mouka.
Tim padem Lity lity Mirce, ktera se musi potykat s blbeckama v praci. Opevni svou mysl, Mirko, nenech zlost cloumat svym majestatem kvuli nakejm kretenum. 🙂
Cajdo
Mne na krece (i kdyz nachodim v porovnani s tebou prd) pomaha kombi Magnezie a bananu, jakoze separe. Horcik a draslik. Jestli solis pramalo, chapu i tu dotaci spesl.
Edit
Uz na me dorazi dve huby hladovy, tak jsem zapomnela dopsat. Zlatko, on sajrajt kovidi nemusi bejt uz vubec s kaslem. Ale to je fuck, hlavne, at je ti lip a zadny hruzy!!! 🙂
- Odpověď byla upravena před 2 roky a 7 měsíci uživatelem Fifi.