Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

jo-neurol jsem si vzala ráno-klepaly se mi nejen ruce,ale i nohy……
    no nic-začnem od včera….volný to den-ráno větší vycházka s pekskama v lese-Žeryk blbl s klackem,Dafi hopala po pařezech,já se snažila o umělecký foto,
    pak požehlit,pocvičit-v sedě krční páteř,ve stoje hrdní páteř,mezi lopatkama atd,v leže ostatní….půlhodiny cvičení-z karimatky mě musel zvedat Martin…bych nevtala…umýt koupelku,
    a po obědě k psychologovi,odtud na chvilku k Aničce di knihy,pak koupit ptáčkům paů,Dfině kapky na oční okolí a pastu na zuby,
    doma vysát celej barák krom koberca-ten dělal Martin,lehnout si….
    večer jít pozorovat mezi pole západ slunka-kterej jsem nestihla,vypsat věci co chci z pilulky-ojednává mi to vedoucí,něco taky nemají tak je to na několikrát,vana,a v dest do postýlky,
    usnula jsem ve 12 v noci,vstávala jsem dest po půl 4-v práci napéct+pečivo,pak kasa-pelo-ty čtyři kusy se fakt musely dodržovat,takže kdo šel podruhý,potřetí smůla…..
    Čajdo-lidi když byl dřív cukr v akci-za dest kaček-tak ho braly po 20 kusech,
    a obšly 4 kasy-a mamince,babičce,tatičce-mlíko v akci-dřřív po 24 kusech-zase-jeden člověk milion balíku-no tak mi to rozmarkujte-to je mladejm,jsou v práci,babičce je na vozíku…..
    za hodinu nebývalo mlíko,a to bylo třeba 5 palet…..
    jenže ted po nás fest šlapou takže nesmí se jít víckrát,a nesmí mít jedn člověk víc nákupů-když jsou manželé tak každej zvlášt na 2 účtenky-ale jedn člověk-jedn účet….
    no nic jáá pak meztím vybalovala,
    abych překvapeně zjistila,že na další středu kdy má být mlíko po 6-tak mám být zase v práci…
    listopad ani nekomentuju,to jsem se táááák vytočila,že si po neděli promluvím s vedoucím,a zapoměla jsem tam termosku na kase,a v masně oddělaný kosti….
    jo já si vzala do 4 cukry,
    jinak Martin sladí čaje,kafe,já čaje jen ovocný,
    protože mě jinak pálí žáha,
    tatka taky kafe,a mlíko máme 12 litrů na měsíc-my ho hodně pijem jen tak….