Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak mě dneska by nevzbudil asi ani výstřel z děla. Spát jsme šli opět v půl dvanáctý a vstávali po čtvrtý. Začínám vypadat hůř, než tejden starý noviny položený na dešti. A mozek nefunguje, šla jsem do diskuze a vidím:
19.7.2022 v 6:25#142050UPRAVIT | PŘESUNOUT | ROZDĚLIT | ODSTRANIT | SPAM | ZAMÍTNOUT | ODPOVĚDĚT | QUOTE
Denny
(88.100.55.245)
Morgen,
tak ještě se dá dýchat, šla jsem do práce na 5 😀
Odpoledne asik písnu kámošovi a hurá na zahradu do stínu na pivko
😮 😮 řikám si, tvl to je magor už ta Dennyky, nebo jak?? Do stínu? Na pivko??
KOntroluju si datum, jo – je devatenáctýho…… co blbne ? Dyk je hmlisto a nehezky?? Kouknu ešče jednou a tam místo desítky sedmička 😀 😀 Tak jsem byla doma, že mě to hodilo na první stránku 😀
Dostala jsem od Olinky možnost natrhat si u nich krásný jablíčka a já jí půjčím na vyzkoušení naše fiskárskový hrábě na listí, který jsou ge-ni-ál-ní . Tak ji přemlouvám, aby si je koupila, protože hmoždist se s tím množstvím napadanýho ořešákovýho listí – taky mají dva stromy, s klasickejma kovovejma hráběma, tak to je velkopeklo. S Tálijí mi dochází trpělivost, tenhle tejden to ešče doklepu a pak ji hodim na hrb páníčkovi, jinak hrozí, že jí ubiju. Všeho moc škodí a když něco trvá dlouho, začne to být únavný, a aby na jednoho člena smečky, který navíc ani nemá tendence s tou smečkou být, dopláceli ostatní, tak to jako zase ne. Takže bude mít procházky s páníkem a my zase budeme chvíli normálně ohařsky žít s vižlama.