Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Odetta

Bobři jsou nejvíc, chechtám se jak blázen. 😂

Jinak dneska bylo krásně, nádhernou procházku jsme si užívali, a pak se na nás vylil takový chcanec bouřkový, že jsme museli doma všichni tři do sprchy. Gremlina ta průtrž překvapila tak, že šel asi kilometr sám od sebe (na 4m vodítku) u nohy. 🙈

Fifi
    Jojo, druhou večeři dneska testuju.
    A asi to blbě vyznělo, ale on mě aktivně nebudí, já mám takhle vytrénovaný spaní tou epkou – kdyby vedle mě stříleli z děla, tak mě to nevzbudí, ale pes změní rytmus dechu a jsem vzhůru. On je jinak hodnej, dojde si doprostřed místnosti, pár sekund stojí, a pak se otočí a jde sám zpátky do pelíšku spát, se mnou neinteraguje. Já se tak maximálně, když stojí před dveřma, zeptám, jestli nechce ven, protože to se občas ještě stane (je to spíš výjimka), že v noci potřebuje. Ale on nechce, takže se otočí na patě a jde do pelíšku. Mě trápí, jak je ráno nevyspalý. Dneska jsme byli venku v pět (to se mu zrovna chtělo dřív než obvykle), a na snídani se vzbudil až nějak před půl desátou, byl úplně hotovej.
    Ještě mě napadlo, jestli to není bouření hormonů, už začíná laškovat se zvedáním nožičky. A téměř jistě naskočil do dalšího období strachu, dneska jsem ho hodně pozorovala na zahradě, a byl takový nejistý, zase hodně pozoroval okolí, ježil se na vrabce… Tak snad se srovná, brouk, potřebuje kvalitní odpočinek, ne půl noci prochodit.

A RTW super, to jsou velký úspěchy!!!