Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Maya
Mlha, jo? Tady je ažůro od rána. Možná nad lesama bude opar, ale tam z baráku nevidím. Tak ať je Ti brzy líp. 🍀
Možná je to fakt nějaký strachový období, nechce teď chodit na dvoře na trávník (není to poprvé, už to párkrát dělal a do pár dnů ho to pustilo). 🤷♀️ Zvuky… tak možný je všechno, určitě může slyšet drůbež nebo kočky venku, ale on tohle většinou neřeší a když už, tak štěká, což v noci nedělá.
Čajdo
Kecíky, jsem Tě viděla na nějaké fotce a JSI hubená!
Co je to “zvrkat”? 😀 Neštěká, nevrčí, nezvrací, ven nechce… jen stojí, a pak se otočí a jde si zase lehnout. Když ho oslovíš, tak taky – otočí se a jde si lehnout.
Ze zvuků mě nic krom drůbeže a koček nenapadá. Tady moc sousedů není, hlavně lufťáci, takže v noci je klid. Jediný co, tak soused jezdí v pět do práce, ale to už jsme zrovna dneska byli venku. Šli jsme spát o půl jedný a poprvé se vzbudil ve čtvrt na dvě. 😳
PetraK
No už nám to končí, zítra prý dvanáct stupňů a pršet. 🙁
Jojo, stavební dozor snad máme, ale to je ještě za dlouho. Kde být máme, jen už se těším na svoje věci. 😂
A tak Tali, když funguje buňka mozková, poslušná je, Ty ji jen pomlouváš. 😅
On spí spokojeně na gauči pod dvěma dekama a nalepený na mně. Když ho přikryješ, okamžitě se rozbalí z těsného klubíčka a buď je jen tak rozpláclý, nebo se rovnou točí na záda, evidentně se mu to přikrývání líbí. V létě jak byly tropy, chodil si lehat jen na vetbedku, do pelíšku ne.
Spaní v obýváku vyzkouším v pátek. Samotný by tu nevydržel, a ani bych nevěděla, kdyby potřeboval ven, nahoru do patra bych ho neslyšela. Po posledním venčení jde automaticky nahoru do ložnice.
Je to hrozný, viď? Ten pocit, že nevíš, kdy TO přijde…
Uděláte si to s paní sousedkou hezký. 🙂 Zní to parádně – určitě se jí Pomněnka bude líbit, a je fajn, že bude mít nějakou akci, která ji vytrhne z běžného stereotypu.