Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Maya
blbe udelana izolace, to se ti klidne stane i u zdeneho baraku, kdysi to udelali brachovi,
no jasně, ale tohle bylo o něčem jiným- odfláknutý vevnitř, stahovala se tam voda z koupelny, prosakovalo to…… prostě děs, mají to tam plesnivý prý hodně.
černej čaj
barák je vždycky běh na dlouhou trať a žere to peníze a čas. Zas ale jsi svým vlastním pánem
Odetta
Dneska to byla venku pa-rá-da! Máme v nohách přes 7 kilometrů, viděli jsme západ slunce a velké stádo srn, a to počasí – no takhle by mohlo být celoročně.
🙂 jak Ti rozumím. tohle období je nádhera a když se se psem navíc daří…. krása!
, ale myslím si, že se to bude dělat celé najednou, takže jsem v klidu. 🙂
tak pokud máte do dostavby kde být, je to ideální, máte dobrý stavební dozor? Hrozný je, že dneska se opravdu musí všechno hlídat. provedení prací, nakoupený materiál, finance
je hrozně poslušný, ale tak jako řekla bych, že leda prdinu
pro spoustu lidí je poslušný – opravdu poslušný a fungující pes zázrak. Vezmi si, že lidi kolikrát obdivujou , jak je Tali poslušná 😀 😀 jehehéééé . Pro ně – fungující vodítkově je to hodně, pro mě uvyklou na jinou poslušnost, je to sakra málo.
to noční pochodování – nemůže mu být naopak horko? když pak spokojeně spí v tom obýváku? A není řešením zkusit za á s ním v tom obýváku spát, za bé nechat ho tam spát samotnýho?
í. Po deseti letech s epileptikem furt čekám, kdy přijde nějaký průšvih… (M
tomu hodně rozumím, nemusela jsem prožít ani to co Ty, ale když nečekaně odešel Ešátor , zůstalo to ve mně.
. Zlatá naše cihlová ruina s duší. 🙂
🙂 moje řeč, má to duši.
Já se těším, až po zabetonování tý předsíně, pozvu paní sousedku, aby se podívala. Ona se hrozně těší. Sedneme si k POmnněce, dáme si kafíčko , zkusím něco upéct -ale radši v normální troubě? 😀 zatím ji pozvat nešlo, protože ten sešup v rozdílu podlah by nezvládla – je jí 91, ale teď už to půjde.A pro ni to bude oživení běždný denní rutiny.
Mirka
držím palce na dochtorskou vědu
ama se bojím jít daleko-hlouběj do lesa atd.,k
půjčím Ti Taliprda, s tou se bát nebudeš 😀 , páč když nic jinýho, na strach mít nebudeš čas 😀
Dennyky
pátek jsme se pobavili na schůzi vlastníků, řešili jsme novou střechu a pak taky Konici,
a co vyřešilo se?
í v zápětí zeptala a o kolik korun to bude? Tak jsme někteří šli do kolen.
😀 😀
se přiznám, že ten film mě vůbec nerozesmál, ale vůbec, páč to je tvrdá realita.
Maya
kdyz v tom clovek zije, tak to asi az takova sranda neni 😀
ano, mě osobně to právě vůbec nepobavilo, páč to znám