Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
MirkaD
Tak to máš snad větší sbírku než já. 😀 Prý je ještě pěkná Vlčí mluva pro pejskaře.
No vidíš, tak třeba ten vysněný choďáček… 😇 Však to zase není tak strašně velký pes.
Kimi
Teda, to je taky spousta knížek – já z té psí beletrie skoro nic nemám, snad jen Pejskování s Pollynou a pak nějaký paperback, kde hraje hlavní roli irský setr.
Denny
Nevím, jestli jsou horší ty sny nebo schůze vlastníků. Líty, líty.
Čajdo
Jé, to bych chtěla, ale ty hodiny a hodiny cvičení, to zas né. 😅 A Gremlin extra poslušný není, to je jen přelud. 🙂
Maya
Není to od tlaku? Dneska má pršet a zítra má být zase zima, tak se ten tlak určitě bude měnit, jestli sem leze nějaká studená fronta.
Zkoušela jsem si k němu lehnout a stejně vstával. 😩 A navíc je zvyklý spát sám (je hned u mě, dosáhnu na něj z postele aniž bych se zvedla) – když chce spát tvrdě, odchází od nás sám od sebe i třeba večer z gauče, chce mít klid. Mazlit chce až ráno po venčení, to mi teď spí na klíně. Doteď spal spolehlivě, vždycky se budil jen na venčení, maximálně si přelehl v pelíšku na druhý bok. Jsem z toho nervózní. Po deseti letech s epileptikem furt čekám, kdy přijde nějaký průšvih… (Myšleno že se o něj o to víc bojím.)