Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Odetta

Dočtu vás pak přes den, teď jen update z noci – začínám si myslet, že zimou to noční buzení není. Dneska spal v pelíšku daném na lehátku (byl vysoko skoro stejně, jako by byl v posteli – takhle vysoko už netáhne) a přitopila jsem mu na 21. Mojí drahé a věčně zmrzlé půli bylo horko (!), ale Gremlin zase pochodoval.
    Jinak pod pelíškem má velkou drybedku s nejvyšší gramáží a pod dveře cpu deku. Teď jsem přidala ještě to lehátko, aby byl výš. Má hřejivou deku pod sebou i na sobě, pyžamo dneska objednám.
    Budí se klidně co hodinu – dojde doprostřed místnosti a tam stojí. Ven nechce – jakmile mu to nabídnu, odkráčí do pelíšku, já ho přikryju a usne. Nějaké nápady? Už čtvrtou noc jsem spala čtyři hodiny s tím, že mě během nich tím pochodováním třeba pětkrát vzbudí. On je taky hotový – v pět mi rupnou nervy a vezmu ho ven, pak už zůstáváme v obýváku. On hodí šipku na gauč a dospává, je vidět, že je fakt unavený, vzbudí se třeba až v devět na snídani. A samozřejmě nepochoduje. 😡
    Napadlo mě, jestli nemá hlad, zkusím mu dát dneska večer něco málo před spaním, ale zase je mi divné, že by ho v noci budil hlad a přitom chtěl snídani až v devět.
    Pak mě napadá nástup dalšího období strachu.
    A dál už mě napadá snad jen nějaký zdravotní problém, ale to se mi zase nezdá, protože krom toho nočního pochodování je úplně normální, srší energií a dobrou náladou, ani na prohmatání celého těla nereaguje bolestivě, nic.