Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Dobré ranko,
jak to tadyk čtu tak včera bylo asi krásně všude 🙂 u nás i předevčírem,
včera byl František ješte doma, tak jsme zašli na terásku a dalo se hezky posedět, jak píše Odetta, taky by mi vyhovovalo, kdyby takhle bylo celoročně.
Až na to, že v práci bylo trochu chladněji, páč když je venku teplo, nezapnou se kotle, ale pro mě je to zasejc lepší než vedro.
V pátek jsme se pobavili na schůzi vlastníků, řešili jsme novou střechu a pak taky Konici, že štěká a je po ní bordel na chodbě a ta samá ženská, co držkovala a držkuje pořád si dokonce stěžovala, že nemůže být v bytě, když někdo pod ní pere prádlo, páč má silnou aviváž a jí to leze přes špajz do bytu…no prostě přesně jak podle toho filmu Vlastníci.https://www.csfd.cz/film/688473-vlastnici/prehled/ stojí za shlédnutí.
Bylo tam ještě pár perliček, třeba když vedoucí komise řekla, že když zdraží spol.el. tak se o stejná % zvednou zálohy, (což je za společnou el 00 prt) ale že NEVÍ KDY A O KOLIK to bude, načež se ona chytrá paní co jí vadí pes aviváž a milión dalšch věcí v zápětí zeptala a o kolik korun to bude? Tak jsme někteří šli do kolen.
Ještě že jsou tyhle schůze nejvíc 2x do roka.
Noc jsem dnes měla opět úžasnou, vzpomínám si, že se mi zdálo, že jsme byli s nějakými lidmi na nějaký koleji a kolem často hořely domy.
Pak nás bylo několik v místnosti a jeden chlap něco zapálil, přilepil to na strop a já nemohla a nikdo nechtěl zabránit tomu, aby to hořelo.
Takže jsem sháněla svoje věci, abych mohla utéct všichni se tvářili, že o ničem nevědí, až když pak spadnul strop na několik lidí, tak začali utíkat.
V tom zmatku venku jsem řekla, že vím, kdo to zapálil a jeden chlapík řekl, tak jí vypíchneme oči. A blížil se ke mně s nějakým bodlem.
Pak jsem vstala…
To byl jeden z mých mírnějších snů, které mě v noci provází dnes a denně.