Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Dneska to byla venku pa-rá-da! Máme v nohách přes 7 kilometrů, viděli jsme západ slunce a velké stádo srn, a to počasí – no takhle by mohlo být celoročně.
PetraK
Né, spíš nějaká obyvatelná část, ale myslím si, že se to bude dělat celé najednou, takže jsem v klidu. 🙂
Tak to máte dobrý. Já když si sednu na zem, tak to cítím, proto jsem kupovala ten pelech s vysokým okrajem, což na nějakou dobu pomohlo, ale jak se venku ochladilo (tady už v noci většinou mrzne nebo skoro mrzne), tak zas blbý prej.
Jojo, MMO, to je něco. 😂 Máme dva ve cvičící skupině na cvičáku, a vůbec bych neřekla – ani vzhledově, ani naturelem -, že je to jedno plemeno (a to jsou oba s PP).
Když člověk maká, není to zadarmo. 😀 Mně taky někteří lidi na cvičáku říkají, že ten můj (který je tam z nejmladších) je hrozně poslušný, ale tak jako řekla bych, že leda prdinu. 😂 Nic není 100% (což zatím ani není reálný, je malej). Já když na něj kouknu, vidím mu nad hlavou bublinu a v ní Homerovy opičky. 😀
Tak já taky sbírám jen to, co bezpečně poznám, a když si nějakou plodnicí nejsem jistá, tak ji neberu. Nikdy mi po houbách blbě nebylo.
Maya
Jednu takovou deku má pod sebou a druhou ho přikrývám. Jenže jak se točí na záda nebo na druhý bok, tak se odkope, a pak se budí a pochoduje…
My nestavíme, ale rekonstruujeme (což možná ve finále bude ještě horší). Já těm papundeklům moc nevěřím a nefandím, necítila bych se v tom komfortně a bezpečně. Co znám lidi, co to mají, tak většina moc spokojená není. A když si představím, že 30 let splácím barák, co mi za 20 let možná spadne na hlavu… to by mě fakt švihlo. Zlatá naše cihlová ruina s duší. 🙂
Milka
Není zač. 🙂 Já mám z těch duchovnějších věcí rozečtenou Bhagavadgítu, ale teď je uložená s ostatními knížkami na půdě, tak ji hned tak nedočtu. Ale taky je to moc zajímavý čtivo.