Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Odetta
to je joudík malej. no tak snad zabere to lehátko? Dej pak vědít.
No do příští zimy……… jako celý? To asi ne-e, leda, že teda vám to vezmou komplet a z gruntu a najednou a bude to spolehlivá firma a po cestě nenarazíte na moc průserů, jako my…. což se u starýho domu dá čekat. viz ty podlahy, byly suchý, to jo, ale betonek tenkej, tak to prostě předěláš, abys na to pak už nemusela sahat. Nechce to nic občůrávat s tím, že ono to stačí, Brtnik si hodně vyhraje s izolacema, než se položí nové podlahy- Robert od Míly by mohl potvrdit. Izolace je základ. jen to teda ukrutně smrdí -což ale Tebe pálit nebude, to je jasný.
Okna máme teď už skorem všude vyměněný – jen v tý místnosti, kde teď máme kůchňu a zázemí ne. Ale jsou to špaleťáky a Brtnik je utěsnil, je tam topení, kde se jede na nejvíc, aby ohaříkům zima nebyla, ale když si k nim sednu na zem, tak dobrý. každopádně, až se přesuneme do nový kůchně, budu spokojenější, protože to už bude zima za dveřma.
No jo münsterland – hlavě ten malej 😀 😀 . Znala jsem jednoho velkýho a byl to pan Pes, se vším všudy, neskutečně inteligentní zvíře, neskutečně.
No zadarmo zadarmo – když člověk doma maká, tak pak má výsledky, že jo. Mně fascinovala kdysi jedna s prominutím pipka, která měla tehdy malinkýho vižlíčka a pravila mi: “ Vy se tak máte, vy máte tak poslušnýho psa, to von vůbec neposlouchá!“ Chtělo se mi fakt brečet – Ešusovi tehdy byly asi čtyři roky , tak aby neposlouchal, že jo. Oni se ty psi už poslušný rodí, a všechno máš pak zadarmo, a někdo má holt smůlu a pořídí si neposlušnýho poruchovýho psa.
edit 😀 budu z hub připosraná, páč spletu se jen jednou, neci ani to, co si vyzkoušela Fifijová, takže – jen hříbek,kozák, křemeňák a liška.
- Odpověď byla upravena před 2 roky a 5 měsíci uživatelem PetraK.