Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Odetta

PetraK
    On by mohl ležet na gauči vedle topení, ale to ta trubka zase nechce, protože chce ležet u mě. Přestavět nábytek nejde. 🤯

Vám tam ale tolik netáhne, ne? Když máte nová okna? Ale vlastně zase teď nemáte ty zdi, no…

Časový plány zatím nejsou, teprve se začíná kreslit projekt. Bude hodně záležet, na co se přijde během průzkumu, jak rychle se vybaví stavební povolení… Vůbec nemám představu. Přála bych si, aby se to stihlo do příští zimy, ale myslím si, že je to dost naivní, že budem rádi, když to bude za dva roky. Ale máme tam prima sousedy (co mají navíc rádi psy), tak jsem ráda. 🙂

Nesmíš z těch hub být připosraná, nezažiješ žádný dobrodružství. 😂 Můj manžel je jak Ty – hřibař. Když jsem minule dotáhla domů ryzce, tvářil se, jako že ho chci otrávit, a jak si na nich pochutnal. 😀

Germáni to mají v hlavě jinak už proto, že jsou to germáni, no… 🙁 A to bych řekla, že jsou i “horší” než kraťas – třeba křepelák. Ony stačí některé linie münsterlandů, to občas fakt čumim, co se to chová (ta kousavá a ta bázlivá linie u mě vede).
    Gremlin je ale hodně náročnej na kvalitní management, má ohromný drive, ale zároveň se strašně snadno přetočí – fakt stačí dva neúspěchy a končíš, protože už s ním nic neuděláš (teď už se mi občas daří ho zrestartovat a víc tomu předcházet, ale je to řehole). Ze začátku pořád odcházel z tréninku… Furt na cvičáku poslouchám, že to mám zadarmo, ale je to docela dřina teda. 😂 To jak doma celý týden některé věci klikám po milimetrech nikdo nevidí. 😂 A ten zbytek taky ne. A ještě mě tam nějaký spolucvičící osočil, že mám na štěněti EO (a ono je to jen fancy světýlko). No jako jsem ráda, že můj první pes byl normální, s tehdejšími schopnostmi s znalostmi bych nedala ani to málo, co dávám teď. 🙂