Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Medvědi, nevědi, že tůristi nemaj zbraně, až jednou procitnou, počíhaji si někde na ně. Tak jako Agule si počíhala na Fifinu 😀 😛
Fifi
Tak jasne, tady se kolektivne mlci.
fšicí byli někde na víkendu ne? 😀
A já můžu normálně už oficijálně řikat, že sem jébnutá do makovice. Včéra sem řezala dříví pod ořechem a najednou taková vesmírná prda za ucho, až to křuplo a vypadla mi píla z ručky. Myslim, že teď už jsem před vesnici odhalila úplně dokonale celej svůj dlaždičskej slovnik. Strašný, bolí to ale fest teda. Dostal ste někdy někdo za ucho prdu vořechem? 😮
Mirka
Ad ty dárky- to já už dělám leta letoucí, že píšu Jéžíškovi o dárečky, udělám dycinky dopis a pošlu ho Brtnikoj. Nejvíc se mi asi poved ten, jehož obálka vypadala, že ji vytvořilo mentálně retardovaný pětiletý dítě z ústavu, páč to rovnou vyhodil s tím, že tyhle vydírávky vánoční on podporovat nebude, když přispívá celoročně jinak, že jo. 😀 a měla sem po hehe. Plakala jsem velice a vykřikovala, že už nikdá jéžiškovi psát nebudu 😀 😀
Fifi
“Jsem byla na poli a jeste mam krasnou brokolici.” – “Ta nadyma. To musej necim strikat. Co s tim budes delat, aby ses neotravila nejak.” Misto aby rekla, to je super, ze este mas cerstvou broknu.
😀 😀 😀 promiň, to nejde jinak 😀 😀 to je nářez teda. Jak s tímhle může člověk žít? dyk nemůže mít ze života radost vůbec? Nebo jo?
Držím Pavče taky palce a….. tohle je teda překvápkooooo
pamatujete Kalliope z Cztka? Jak ucila Pidu rtw bez PP plavat na lodicky z kury? Tak s Adelkou jedou taky cmuchat, IFH2 kategorie, holky sikulky, si ty palce asi nasekam na vic dilku, at jich muzu vsem drzet vic. 🙂 😀
možeš ji moc pozdravovat??? Ty jo takhle ona se vycajchnovala!!
talíře promyslím.
černej čaj
a nemit vanoce o tom davani neceho pro davani neceho.
mně by to hrozně chybělo, vidět, když se trefím. Taky nemám ráda dárky pro dárky, to ne. Třebas mlaďasům už roky, co vyrostli dávám nějakou hezkou obálku, protože si pak můžou opravdu koupit to co potřebujou – třebas skvělou basovou kytaru, když se těch obálek sejde víc. Teď jsem ale ulovila úplně skvělej dáreček pro Dominátorku nejmladší – měli v lidlu o Thunu krásný porcelánový misky a talíře s krtečkem, tak to mám radost, protože snad každý dítě rádo jí a objevuje na dně obrázek a krtečka milujou fšicí.
a přidávám se k Odettě:
Karlíkovi pusu k 1. dovezeninám. Vypadají s Ferinkou spokojeně. 🙂
A jak je? ešče nemocně, nebo už výrazně líp?
a gratuluju ke shozený Ferrato váze. Já musím hlídat Bubrdlínu, zhubla pěkně a tak abychom to nepřeháněli – jako včera já 😀 Měli snídani a pak ke sváče každej hovězí lopatku, ale je fakt, než ona něco užužlá, tak to je stejnej výdaj, jako příjem 😀
Kimi
Pánbůh zaplať, večer díra po zubu přestala krvácet,🙂 ráno, když jsem se vzbudila, už ani nebolel
HURÁÁÁ, HURÁÁ, HURÁÁÁ, V DÁSNI SKOREM NEJNI ĎURA! UŽ TO SKOREM NEBOLÍ, ZA CHVÍLI SE TO ZAHOJÍ! 🙂
Odetta
Hlásím, že záda jsou lepší. Není to ještě úplně 100%, ale je mi výrazně líp, už jsem šla i na 5km procházku v pátek,
ZÁDO, ZÁDO, ZÁDO, UŽ MÁ ODETTU ZASE TROCHU RÁDO, AŤ ZA CHVÍLI SE ROZCHODÍ A VŮBEC UŽ NIC NEBOLÍ.
Gremlina budí měsíček! 🙂 a máš teda slušnou knihovničku – já nemám žádnou. šécko v bednách nahoře, to je v současnosti moje knihovnička.
Vy to máte složitý.
jo, ono je totiž dycinky štréz, dostat se tam, sehnat co chceš- tedy Fojr zónu úplně vpředu, koupit to – navíc na zahraničních stránkách a s s tím, že rezervace je jen pár minut, když to nepotvrdíš – tadááá…………. a takhle to tentokrát dopadlo. 🙁 No tak snad mi můj novej kámoš/kámoška pomůžou 😀
MAYA
Ty to nejde to fakt nějak zachránit? Myslím, že tam máš slušný info na těch stránkách, ne? Byla by to škoda.