Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

tak dnes ráno vycházka ze 3psama-k mé dvojce se přidal Maxík,tak jsme to vzaly vratama,ke křížku,kousíček dozadu a zpět,bylo hezky,nevětrno,nezima,
    no aby pejsci jen nešlapaly-Maxík radši na dlouhým vodítku,mí na volno,Dafík měla běhací náladu,tak v zátočině sněr od zahrad do dědiny podél baráků a dom-konec vycházky-tak měly všichni 3 chůzi u nohy a několikrát sedni,
    vycházka za náma,uklidit andulkám,uklidit jednu pidi knihovničku,a dočíst knížku,napapat a juchů pěšky do práce-to bylo teda větrno už…
    v práci-moje nejmilejší nejhodnějčí zástupkyně+je tam ještě jedna taková-ostatní jsou taky fajn,ale když je toho moc tak jsou občas umručený…-no kdo není,že:-)
    ale tahle jedna vždycky říká-na mé směně se nereptá….,no má to něco do sebe:D
    takže jsem měla záchvaty smíchu hned v kancku,byla jsem na hlavní kase,kolega vybaloval +kasa,večer uklidit a stihlo se jít dom-aniž by se něco nečekaného přihodilo jak poslední 3 dny,aniž by někdo z lidí prudil a i peníze jsem měla v pořádku-kurna víc takovejch dní chcu!!!!!
    Černejčaj-hezká fotečka-já to říkám furt,že kdo má víc psů měl by je mít stejný/podobný-přijde mi to takový hezký,když je ta dvojka podobná…:D
    Odetta-tak to je fajn,že záda lepší,o čem tak knížka je?
    ta co jsi na ni dávala odkaz?
    mimochodem,taky jsem ji nikde neviděla….,
    já s Dafi spala včera na sedačce-ona u zdi-polštářek pod hlavou-zakrytá,já k ní nalepená,svůj pidi polštářek a jak jsme se hezky vyspaly,to je Martin si stěžuje,že se mu roztahuje v posteli pro dva,a že se s ní nevyspí-s malým prtavým pidi psem….já se s ní vyspím i na pidi posteli,protože se k ní ráda tulím..:D
    jinnak pyžamko je dobrý věc,Dafi má občas přes noc teplákovku po děckách,když je tu kosa,a je nakrátko…