Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Odetta

Zdravíčko. Tak nám končí víkendík, tak jsem vás přišla zkontrolovat. Nějak teď nic nestíhám, tak jsem to jenom prolítla… Hlásím, že záda jsou lepší. Není to ještě úplně 100%, ale je mi výrazně líp, už jsem šla i na 5km procházku v pátek, takže to ujde. Gremlin se mi ale poslední tři noci furt budí, tak nevím, v čem je problém. Doufám, že je mu jen zima, už mu řeším pyžámko.

PetraK
    Gratuluju k uvedení Pomněnky do ostrého provozu. 🙂 S lístkama na koncíky máte teda dobrou anabázi, to zírám. Stalo se mi něco podobného s jedním balíkem, zkombinovali mi dvě adresy do jedné, ale naštěstí to bylo jen po ČR a ženský z pošty mi pobaveně volaly, co s tím teda. 😀 Vy to máte složitý.
    Hm, kočičák teda neznám. Znám jenom kočičí svatbu a lepenici… 😀

Kimi
    Gratuluju k úžasnému umístění na voříškiádě, jste jedničky, i když jste tentokrát byli druzí!
    Zubař Tě tedy pěkně potrápil, líty líty. :-((( Přeju Ti, ať to máš brzy za sebou, ať už je dobře.

Fifi
    Posílám pohlazení a pozitivní energii proti splínům. <3

MirkaD
    Souznění dvou duší mám, je to taková sbírka jednotlivých článků od různých autorů. Témata jsou různá, je to řazeno do několika tematických bloků. Mně se to líbilo, ale myslím si, že je to spíš pro lidi, co jsou s klikrem a vůbec s nějakou výchovou/výcvikem psa úplně na začátku, že Ti to moc nedá. Přikládám fotku mojí skromné psí knihovničky pro inspiraci. Co třeba Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství?

Čajda
    Karlíkovi pusu k 1. dovezeninám. Vypadají s Ferinkou spokojeně. 🙂

Maya
    Když hledáš knížky po antikvariátech, je šikovný http://www.mujantikvariat.cz – je to vyhledávač pro antikvariáty. Už se mi několikrát stalo, že Google nic nevyplivnul, ale tohle mi titul někde vyšťouralo.
    A jaké knížky Tě baví? Třeba dáme na něco tip?

Denny
    Už se těším na koťátka, Aidička je opravdu moc krásná. A ty muchomůrky jsou taky supr, vypadají jako atrapy. 😀 U nás už jedlé houby skoro nerostou, v noci už je kolem nuly, někdy i mrzne. Naposledy jsem našla jen muchomůrky citronové, těch by bylo na celou nůši. Červené tu rostou ve školní zahradě, jsou tři a jsou podobně pěkné a jako atrapy vypadající jako ty Tvoje. A gratuluju k výstavě!

Milka
    A Hermanna Hesse znáš? Siddhárthu? To by se Ti mohlo líbit. Ještě se mi od něj líbil Stepní vlk, Narcis a Goldmund. Četla jsem toho od něj víc, ale tyhle tři mi utkvěly.