Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

Fifi-předem a zadem,se omlouvám,že jsem ti včera nebrala tel,měla jsem ho v bundě,pak už jsem jen vlezla do vany a spát…
    takže na zmeškaný hovor jsem přišla tradičně,až sem v noci hledal mobil….
    takže ještě jednou se omlouvám!!!!!!
    jinak u nás v práci je to fakt už 3 dny za sebou prča..:-(
    ve čtvrtek,když jsem měla volno,tak večer velmi velká složitost s ukrajinským zákazníkem ohledně placení-půl hodky zdržení-nějak mu nechtěla fungovat karta a tak,prostě půlhodka,která chybí,+k večeru odpadla jedna kolgyně,
    v pátek půl hodka zdržení kvůli houkání,v obchodě.
    a dnes se zase řešila nějaká tech.závada-tak zase chvilka zdržení,kerá,když je moc práce tak chybí…
    šla jsem na 5-učila jsem péct kolegyni,+dělat pečivo…v 6 jsem šla dělat mražený,k tomu pak kasa+vybalovaní drogerky,dopo hodně lidí+bylo hodně vybalování,takže jsme skončily ve 3-hodina a půl přesčas… Martin mě hodil dom,já šla hned chvilku ze psama-a tentokrát fakt:-())))-jen kousek za zahradu mezi pole,hodit Dafi míček na hledání,Žerykovi míček do pole na hledání-takže se proběhly-no Dafi se prošla:-),Žeryk proběhl,zaměstnaly trošku hlavy,vyvenčily se a šly jsme dom,20 minut venku-a na důkaz mýho vycuclýho stavu:-)-bylo mi to úplně fuk….což při mé debilní povaze je zázrak:D:D:D
    doma jsem po jídle chvilku poslouchala audio knížku,k večeru jsem vyžehlila,a dívala se na talent,a s obrovským zájmem i na reklamy….:-()
    prostě-hlavně,že nemusím používat mozek,jelikož mi teda není dobře…
    no nic zítra na odpo,tak se dopo zbráborám…..
    Černejčaj*ale mě pochopitelně nevadí,že mi dáváš furt soli,
    protože to tak spadá do kategorií-ráda to mám-ale není to nezbytně nutný si to kupovat…
    rozuměj-bez mýdla se neobejdu-bez soli jo:-)-jakože to není základní položka,kterou si budeš psát pravidelně na seznam nákupní-mlíko/chlba/-tak jo-ty chleba ne:D-mliko máslo,chleba….a koupelovou sůl!!!
    stejně jako třeba dostat bombošku/čokošku….je fajn,když máš ráda sladký,a taky to není něco co si budeš psát denně na nákupní seznam….nekoupíš si třeba drahou čpkošku,nebo bonboniéeru jen tak pro sebe…,
    jinak jak si psala s tou čtečkou tak,mě to s ní to čtení nejde,vyzkoušeno na čtečce od tebe….
    Milena-úryvek knížky jsem četla,hezký,jak by ti Čajda řekla-já ráda vyhazuju-na věcech moc nelpím,pokud to není úplně něco fakt -prostě NĚCO
    ale jak si to psala té Fifi s tou babičkou,že když jí nejde opora od mámy,tak at zkusí oporu od babičky….
    můžeš to blíž vysvětlit?
    a co když maminka nic moc-a i bybičky nic moc?-to není na FIFI!!!!!
    to je na mě!co potom?
    Kachna-já su celoživotní pesimista a katastrofista-ve smyslu-
    co když-mě vyhodí z práce?
    co když-budu marodit?
    Martina vyhodí?-jak tro bude s financema?
    co když-bude válka,před tím-co když dostanem Covid?-jdyž to bylo fakt dramatický….,
    no takže já su katastrofistka,se smyslem pro humor,a s tím,že se dokážu fakt!!!!těšit z maličkostí-z vycházky,z přírody,-jako den mám složený hodně s těšení-mám ho rozkouskovanej na malý těšení/malý pidi radosti-na vycházku,na knížku,na vás tu,na tulení ze psama,
    na kamarádku,když se mám s nějakou sejít,na tatku,do BK,no prostě pořád na něco….-i když když to po sobě čtu-tak vlastně hodně žiju čekáním/tešením-až skončí směna,až půjdu ven,až už si lehnu,až pojedu pryč,až půjdu do knihovny,
    takže mám problém být tady a ted….-bože to je často používaná věta,že?
    no prostě psycholog mi říká,že frt čekám-hlavně co se týká Martina-jak dopadne Martin u neurolga,jak dopadne na první,druhé…..desáté kontrole,jak dopadne pak v práci-s Martinem je to hodně velký až….
    před tím to bylo-kdy pude na operaci?jestli ho vůbec vezmou?
    jak to dopadne?
    no nic….prostě su pesimista co si veci moc bere-dost na hovno povaha:D