Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
tak po 5 hodinách práce doma….
když nad tím důmám tak 5 hodin-bez přestávky teda-mi na mě přijde akorát….,
tak dobře i 6-7 hodin by se dalo,aniž bych se plazila zpátky pomalu po čtyřech-to už teda s přestávkou….
ale směny 9hodin-jsou prostě moc…
jinak zítra ranní,
dostala jsem směnu navíc na nejšílenější akci co může kdo vymyslet…ještě horší než bylo mlíko po 12 kusech,kdy byly mega lidi a mi lidem to mlíko odebíraly,a vysvětlovaly,že je to jen jedna osoba,jedn balí-ne mamince,babičce,dědovi….no nic,
v úterý mám psychologa,tak to nějak pořešíme snad….
byla jsem z toho tak vedle,že jsem vzala psy a šlas něma k rybníku a zpět,i když byly odpo z Martinem,takže 3 vycházky…
Dafina se asi naučí psát a bude psát vedoucímu at mě dává směny navíc:D:D:D
Maya-ano naprosto se mě líbí tvůj přístup k dárkům-bud napsat víc věcí,nebo věci co bys sis úplně nekoupila….
– já třeba do kategorie-to bych si sama nekoupila řadím-dražší kosmetiku,
nebo hrnek s něčím-nápis,obrázek….jak su skrblík,tak mám hodně let krásnej hrnek s fakt roztomilým malovaným solílkem,a byl to dárek-keramický dražší hrnek,samotné by se mě za to často ty peníze dávat nechtělo….
jednou jsem dodtala kožený dvojkarabinový vodítko-za který mi bylo líto dát peníze-nylonový byly a jsou oproti kůži levnější-ve smyslu-koupit karabinu,nebo 2 a popruh a ušít si to,nebo obyčejný vodítko-nylon,s obojkem,třeba ty kulatý vodítka dvjkarabinový na malýho psa-160kč-a mám to roky….
nemyslím vymakaný drahý z internetu nylonový…prostírání s vyšitou Killynkou…
ČAjda mi dává hodně soli do koupele-a s tím NIKDY U MĚ NEŠLÁPNE VEDLE!!!,
jelikož radši bych šla do vany bez mýdla,než bez soli-jasně kecám,
ale sůl miluju,fakt to zzahřeje víc než voda bez soli-letitá praxe,
ehm-mimochodem-Ježíšek ode mě bude zase k jídlu….:-)
ale ořechy tentokrát ne….:D,takže pracholapka to nebude….:D
Denny-seš šikovná z těma dekoracema a výrobkama,já su na tohle tupon,z vlastních zdrijů dělám občas obrázky-jako,ne pro kamarádky,ale tatka má zarámovanou fakt pěknou fotku Žeryka v podzimním zamlženým lese,rodiče portrét Bettynky na pařezu v podzimním listí,západ slunce a všcky 4 naše psy,v podzimním listí-jak jste kdysi říkaly,že by to bylo na plakát…
ale to dávám jen blízké rodině-prostě hezká fotka s jejich pejskem,pejsky….
-jasně,že ty i Čjda fotíte líp,ale zase v porovnání s rodiči,já si ty psy nějak naaranžuju,bez vodítka,hezky tam sedí,jsou třeba v tom listí,hezky se dívají….-no mají prostě hezky vyfocený svoje zvíře….,
jinak třeba rodiče Martina mají milion nerozbalených vonných svíček-jako dárky,protože používají čajový do aroma lamp,a s kosmetikou se taky člověk nestrefí…vyzkoušeno….
keramických krámů už od nás mají dost,stejně jako proutěný vozík na květináč,stolek na kvítka….máti se zavděčím s knížkama,ale jinak…s otcem e to fakt dřina,jsme mu koupily třeba modrákovou blůzu na prácu na dvoře,když furt něco děláá,a ani jednou ju neměl na sobě….knížky nečte,kosmetika,parfémy…nic…,
jo Dnny-chci gatě tatkovi,jak si ukazovala,ty co máš-jsou trošku moc sportovní…neměly by tam na něj trošku mín sportovní???
má nedostatek gatí….,a když jsem se dívala na internet tak za gatě se mi 2000 dávat nechcou….