Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

tak včera jsem cvičila na zemi v v obývakokuchyni,a tím pádem jsem si všimla,že máme rozbitý kolečka u křesla:-)moc užitečná věc to cvičení:-)
    jinak jsem pořádně vydrhla ledničku-police umyla ve vaně,dala si čtecí chvilku,
    odpo šel ze psama chvilku Martin,a a večer chvilku já-bohužel večer na volno chodí ze psama lidi,co si myslí,že nikdo nikde nebude….,no nic,tak pséci měly ráno větší vycházku lesní+odpo 2 krátký,takže účel volného dne-at mají psi víc pohybu splněn,a pak jsem si vybírala něco na internetu….
    takže ty 2 knížky o psychyice,+od Martiny Preissové-Mají v nebi skleničky?
    o přelomu před revolucí a po ní z pohledu dítěte….
    dnes ráno vycházka ze psama kousek za zahradu,pocvičení tanečních,
    pak k rybníčku,Žerykvi hodit míček,taže ho douho hledal,takže si zavařil mozek,Dafi jednou míček-když si včera chudák:D odpo se mnou tak dlouho hrála:D
    a dom,přesadit mimina kaktusí*teda jedn kaktusek má mimino,
    a zase něco povybírat,at se to stihne do Vánoc,
    no a tel z práce,jestli můžu na odpo-busem tam i zpět,takže ne nadlouho….
    z knížkama-já čtu a hodně-čas mám -nestavím,zahrada mě nezajímá,
    ale často su tak vyštavená,že si pouštím hodně rozhovory na počítači,nebo písničky,meditační hudbu,
    no ted mi došlo cédečko MOJE MILÁ SMRTI,od Veroniky Hurdové,
    jednak jsem to už dlouho chtěla,jednak kdo si to objedná ted,tak ti co si to koupí do neděle,tak výtěžek z toho ona pak pošle na neziskovku na boj s nemocí ALS,-ak 2 muchy jednou ranou…
    jinak co se týče ještě knížek,tak jsem víckrát psala,že v knihovně mají hodně detektivky,thrillery,málo nebo vůbec nic hummoristickýho-ale to ani v knihkupectví….
    no a hodně z války a tak,takže už nevím co si mám půjčovat,a furt si je kupovat taky nemůžu-finance+místo….,
    Denny-vítám tě zpět!!!
    u nás hříbky furt nic,takže to ti závidím,
    s kotatama obdivuju já bych do toho nešla už ani za zlatý tele….
    co budeš kupovat k padesátce?