Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Hele, Dennyky Knedliky is back!! Hlavně, ešivá je lípějc. Fotos výborný, mohli jsme dát tu první jako hádanku, co za druh žížaly je na obrásku? 😀 😀
Já fčéra měla prekérku, velikou. S těma lístkama se nám moc nedaří. Ty první dvoje – do Berlína a Můnicha se podařilo stopnout před vrácením odesílateli a už je máme doma HURÁÁÁÁ, ale ! Ty do Vídně tam je to maso, Brtnik si nevšiml toho myšmaše co automat udělal z adresy, takže nejen, že to je kombinace naší adresy domů a jeho adresy do práce, ale taky bohužel to je nejhorší – země doručení – Austria 🙁 🙁 .Tak jsem obvolávala snad každý nádraží a prt z toho. Pak mě napadlo, najít si nějakej emil v tý společnosti, která lístky prodáva a po sto letech smolit emila v ingištině. Máááám ščestí narazila jsem na fajn člobrdu, kterej mi pomůže a když se to nepovede a lístky se jim vrátěj, či nevrátěj a ztratěj se, pošle mi aspoň életrický lístky. Tak jsem mu do emila volala THÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁNKJŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ VERY MŮŮCH! No, tak todle bychom měli, co? Děcka! sem dneska jetá tak,že si toho všimla i pani na pumpě, kam chodíme pravidelně si dát před prací v pátek kávičku. Řikala, vy ste ale unavená, tak sem řekla, že sem, sem moc unavená, nespim, včera jsem chtěla jít brzo spát, ale nevyšlo to,protože prostě stavba, takže v jedenáct až v posteli a v půl čtvrtý vzhůru. Do osmi jsem makala na zahradě a shrabovala listí. Ešče že mi tam svítí ta lampa.
Dennyky
V listopadu budeme mít výstavu v Görlitz,
tyyy jo! to je úplně skvělý!!!! moc moc a moc gratuluju, jako že fakt. Seš veleúspěšná!