Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
PetraK-mám srandovního psa:D,umyla jsem tu ledničku,dala prát prádlo,a čučím,že Dafča lozí po nočním stolku a dumá co čmajznout?skřipec,gumičku?kelímek s krémem je velkej,lampičku neunese….:-()
tak říkám,nic se nudíš,tak jsme vzaly ten látkovo plnej kruh do vody-okolo je tludtá látka s písketkem,hunatá,uprostřed tenká,a tak si s tím trošku házem,trošku taháme,pak jí hodím puller-a přetahujem se stylem-já ju táhnu-ona drží,chodím s ní-ona fuert úplně bezemočně drží ten kruh,prostě jako kdyby tam byla mimochodem….vůbec necrčí,netahá se nic,jen furt drží,a když u ní dřepím a polupávám ju a hladím,a melu do ní ty svoje kecy-tak ona vrtí ocáskem a furt…drží…a drží,a já se s ní tahám,a putuju s ní po dvoře a nuhnám,a zase putuju po dvoře-už mě bolí záda a břicho,jak furt lezu divžene po čtyřech:-)
a ona furt tak nějak nezůčastněně drží,bez vrčení,peostě stiskne a drží….
jak kdyby jí to do té její fousaté držky někdo nalepil:-)
k tématu-no u těch psychickejch poruch to fakt nechápu vůbec,ale fakt vůbec…-mimo jiné se hodně u portrétů plemen píše,že by jej neměly mít labilní,nevyrovnaní lidi-nehodí se pro nevyrovnané lidi,ppotřebuje klidného pánečka….
vím,co to dělalo s Gerem když jsem hysterčila-ano i z hlediska psa je jednodušší,když místo xhodinovýho hysterickýho brečokvílení-pláčem se ten stav nedá nazvat-je to fakt hysterický jekot,ve smyslu-všimněte si,jak su strášně nessčastná…..
tak i pro ty psy je vlastně sebepoškozování jednodušší-protože to se celkem rychle uklidním,něž když tam někde kvílím jak vlk xxxhodin…
a viděla jsem Modrý z nebe
kde měla rodina starší dcerku-asi 10let,a dvojčata,který FURT JEČELY-KDYŽ ŘÍKÁM FURT MYSLÍM FURT-BYLY AUTISTICKÝ,A JEČENÍM VYJADŘOVALY VŠECHNO-RADOST,STRACH,ZLOST-A ŘVALY FAKT FURT…ti kdyby měly psa,tak ohluchne a zjančí….znovu opakuju-nic proti těmto lidem/dětem….